استفاده از خمير مرغ در برخي کبابهاي کوبيده
خانه داري
بزرگنمايي:
سميره صباح افزود: خميرمرغ از
خميرکردن استخوان هاي چرخ شده مرغ به دست مي آيد که به رنگ گوشت است اما
طبق ضوابط، استفاده از خمير در محصولات نامبرده ممنوع است و با وجود اظهار
نظرهايي که از اطراف و اکناف شنيده مي شود سازمان غذا و دارو در اين باره
هيچ تصميم يا اظهار نظر تازه اي نداشته است.
وي تصريح کرد: خميرمرغ فقط براي خوراک دام نه غذا انسان استفاده مي شود و خميرمرغ به هيچوجه مورد تائيد سازمان غذا و دارو نيست.
وي
خاطرنشان کرد: بخشنامه مربوطه در اين زمينه همچنان به قوت خود باقي است و
براي شرکت ها و کارخانه هاي توليد کننده اينگونه فرآورده ها لازم الاجرا
است.
معاون کل نظارت بر فرآورده هاي غذايي آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و
دارو يادآور شد: تا زماني که ابهامات سلامت کامل اين فرآورده ها براي ما
برطرف نشود ضوابط همان ضوابط قبلي خواهد بود.
صباح تاکيد کرد: متاسفانه
برخي کارخانه ها بصورت محدود از خميرمرغ در توليد محصولات همچنان از اين
فرآورده استفاده مي کند درحاليکه ممنوع است.
اختلاف
نظردراستفاده ازخميرمرغ در فرآورده هاي غذايي بين سازمان غذا و دارو و
سازمان دامپزشکي باعث شد مسئولان سازمان غذا و دارو در ماه هاي ابتدايي سال
گذشته اعلام کنند که خميرمرغ اجازه ورود به محصولات غذايي را ندارد اما
همواره تخلفاتي در اين زمينه وجود داشته و سازمان غذا و دارو خواستار
اصلاحاتي در اين فرآورده غذايي شده است.
اين در حالي است که مسئولان
دامپزشکي در آن زمان معتقد بودند که اقدامات قانوني، علمي و بهداشتي درباره
توليد خمير مرغ اعمال مي شود و حتي استانداردهاي آن فراتر از استانداردهاي
اتحاديه اروپا است.
-
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۳:۵۰:۵۵ PM
-
۸۱۵ بازديد
-
ايرنا
-
سمیره صباح
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/4152/