آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کتلت میگو خانه داري

طرز تهیه کتلت میگو

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
کتلت میگو؛ غذای دریایی متفاوت
اگر ترس از بوی بد میگو نباشد، می شود غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه ای را با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هست و به شما پیشنهاد می کنم بدون ترس از بدبو شدن آن حتما آن را درست کنید چون راه بوگیری آن به شما می گوییم تا بتوانید از یک کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرید.
مواد لازم برای کتلت میگو :

میگو خام 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 2 الی 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو :
برای درست کردن کتلت خوشمزه مان اول از همه باید سیب زمینی را بپزیم.
برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگوها را هم اضافه کنید تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشند و بعد میگوها را آبکش کنید.
حالا میگوهایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز می ریزیم.
و بعد غذاساز را چند پالس می زنیم تا میگوها کاملا ریز ریز شوند. بهتر است میگوها را در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر شوند.
بعد پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا می گیریم تا بعدا کتلت وا نرود.
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه می کنیم بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنیم و مواد را هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشود.
در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت می توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.
در نهایت مواد را با قاشق هم می زنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم تا خوب منسجم شود.
حالا مایه کتلت را ورز می دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته شود.
اجازه بدهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود و بعد از ماهیتابه در آن را بیاورید و روی دستمال بگذارین تا روغن اضافی آن برود.
حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضر است.
منبع : 2nafare.com






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ترشی پوست لیموترش

آشنایی با خواص بامیه + نحوه مصرف بامیه

طرز تهیه سالاد سبز با سس فرانسوی

طرز تهیه ترشی شلغم

طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا

علت ور نیامدن و پف نکردن خمیر

ترفندهای پخت کیک و شیرینی

طرز تهیه گراتن کدو و سیب زمینی

رنگ هایی که روی سقف فضا را بزرگ تر نشان می دهند

طرز تهیه خوراک عدس و بادمجان

طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا

روش های استفاده از اسکراب شکر

طرز تهیه شارلوت ژله رولی

نان کشمشی

طرز تهیه کیک کرم کارامل

آشنایی با خواص نان سنگک

طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی

طرز تهیه پیتزا اسفناج

خواص و مضرات آب پرتقال

طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج

طرز تهیه فطایر پنیری

طرز تهیه ژله لیلیوم

طرز تهیه فینگرفود کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه رنگینک قالبی

طرز تهیه مربا آناناس به روش دیگر

طرز تهیه سالاد آمریکایی

طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

نکاتی برای پخت کباب برگ مجلسی

طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ بروکلی و سیب زمینی

نکاتی که باید برای پخت برنج در آشپزی ایرانی رعایت کنید

طرز تهیه لوز زعفرانی

آشنایی با خواص و مضرات باقلا

طرز تهیه کیک سیب

پیراشکی ماهی

روش بافت پتوی زمستانی در یک ساعت

طرز تهیه دسر هزار و یک شب

مدهایی که باید در سال 2019 با آن ها خداحافظی کنیم

طرز تهیه کیک لبو

طرز تهیه دسر نارنگی به روش دیگر

طرز تهیه لونگی مرغ به سبک آستارا

ترکیب رنگ های جذابی که می توانید در دکوراسیون به کار ببرید

طرز تهیه دسر باقلوا

4 قانون کیف و کفش و زیورآلات برای قد کوتاه‌ها

چگونه از زردچوبه برای زیبایی پوست استفاده کنیم؟

طرز تهیه ساندویچ گوشت

یلدا مبارک: سه دستور غذایی با هندوانه

طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه ای