آخرين مطالب

طرز تهیه کتلت میگو خانه داري

طرز تهیه کتلت میگو

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
کتلت میگو؛ غذای دریایی متفاوت
اگر ترس از بوی بد میگو نباشد، می شود غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه ای را با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هست و به شما پیشنهاد می کنم بدون ترس از بدبو شدن آن حتما آن را درست کنید چون راه بوگیری آن به شما می گوییم تا بتوانید از یک کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرید.
مواد لازم برای کتلت میگو :

میگو خام 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 2 الی 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو :
برای درست کردن کتلت خوشمزه مان اول از همه باید سیب زمینی را بپزیم.
برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگوها را هم اضافه کنید تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشند و بعد میگوها را آبکش کنید.
حالا میگوهایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز می ریزیم.
و بعد غذاساز را چند پالس می زنیم تا میگوها کاملا ریز ریز شوند. بهتر است میگوها را در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر شوند.
بعد پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا می گیریم تا بعدا کتلت وا نرود.
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه می کنیم بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنیم و مواد را هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشود.
در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت می توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.
در نهایت مواد را با قاشق هم می زنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم تا خوب منسجم شود.
حالا مایه کتلت را ورز می دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته شود.
اجازه بدهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود و بعد از ماهیتابه در آن را بیاورید و روی دستمال بگذارین تا روغن اضافی آن برود.
حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضر است.
منبع : 2nafare.com





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

خواص سنجد + خواص پودر سنجد

طرز تهیه اسموتی طالبی

چند وقت یک بار لوازم آرایشی را دور بریزیم

دستور تهیه یخ در بهشت هندوانه

کتلت عدس

طرز تهیه کوکی با بستنی

انواع مدل مانتوی کیمونو لباسی مناسب برای تابستان

اسباب‌بازی‌هایی که خطرناک هستند

این توصیه ها را از استایلیست پرنسس دیانا جدی بگیرید

گیاهان آپارتمانی مقاوم به شرایط سخت و بی‌آبی

ساده‌ترین روش تهیۀ شیرینی نارگیلی

طرز تهیه پای آلوی

روش های خوش طعم کردن سویا

لباس‌های تابستانی شیک برای خانم‌ها در دورهمی‌ها

طرز تهیه کیک مرغ با کمترین مواد لازم

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

غذای ملل: آبدوغ خیار روسی یا آکروشکا (Окрошка)

طرز تهیه پنکیک توت فرنگی

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

چگونه بدون استفاده از حشره‌کش از شر حشرات در امان باشیم؟

راهنمای انتخاب و خرید بادمجان شیرین

طرز تهیه ژله هندوانه

روش های شستشوی انواع صورت

طرز تهیه آبدوغ خیار مجلسی

طرز تهیه شیرینی نازک، شیرینی قزوین

طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

آشنایی با خواص کنسرو ماهی تن و مراحل تولید آن

نوشیدنی خنک تابستانی شیک هندوانه

آموزش تصویری فیله کردن ماهی شیر

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا

موس شکلاتی

چه غذاهایی باعث سلامتی مردان میشود

کیک دسر موکا و شکلات

کتلت مرغ و کدو سبز

با این ترفند ساده در دکوراسیون فضا را بزرگ تر نشان دهیم

روش صحیح دم‌کردن گل گاوزبان و لیموعَمانی

خواص گردو و مضرات آن

طرز تهیه دسر هویج بستنی

طرز تهیه دو میلک شیک با میوه های تابستانی

طرز تهیه های بای بدون فر

طرز تهیه شیر موز بستنی

رنگ‌های مُد برای خرید مانتو تابستان 97 کدام است؟

نکته هایی برای پخت پوره سیب زمینی

خورش قارچ و گوشت

لباس عروس پوشیده انتخاب ایده‌آل بانوی ایرانی

دستور تهیه چیزکیک رنگین کمانی

گیاه بامیه و فواید آن برای سلامتی

طرز تهیۀ دسر ژله بستنی

طرز تهیه امگشت خوزستان

طرز تهیه دسر عربی