آخرين مطالب

طرز تهیه کتلت میگو خانه داري

طرز تهیه کتلت میگو

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
کتلت میگو؛ غذای دریایی متفاوت
اگر ترس از بوی بد میگو نباشد، می شود غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه ای را با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هست و به شما پیشنهاد می کنم بدون ترس از بدبو شدن آن حتما آن را درست کنید چون راه بوگیری آن به شما می گوییم تا بتوانید از یک کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرید.
مواد لازم برای کتلت میگو :

میگو خام 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 2 الی 3 عدد
پیاز 1 عدد
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو :
برای درست کردن کتلت خوشمزه مان اول از همه باید سیب زمینی را بپزیم.
برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگوها را هم اضافه کنید تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشند و بعد میگوها را آبکش کنید.
حالا میگوهایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز می ریزیم.
و بعد غذاساز را چند پالس می زنیم تا میگوها کاملا ریز ریز شوند. بهتر است میگوها را در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر شوند.
بعد پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا می گیریم تا بعدا کتلت وا نرود.
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه می کنیم بهتر است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنیم و مواد را هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشود.
در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت می توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.
در نهایت مواد را با قاشق هم می زنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم تا خوب منسجم شود.
حالا مایه کتلت را ورز می دهیم تا منسجم و یکنواخت شود و کتلت موقع سرخ شدن وا نرود. وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه از آن بردارید و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنید. حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته شود.
اجازه بدهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود و بعد از ماهیتابه در آن را بیاورید و روی دستمال بگذارین تا روغن اضافی آن برود.
حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضر است.
منبع : 2nafare.com





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

خواص روغن دنبه + میزان مصرف روغن دنبه

طرز تهیه کوفته اسفناج

فنون پخت باقالی + خواص باقالی

خوراک واویشگای بادمجان

طرز تهیه نان سوخاری خانگی

دسرها؛ طرز تهیۀ کِراکِر پنیری

ژله نسکافه

آیا می دانید مضرات نوشابه چیست؟

با انواع نان پیتزا آشنا شوید

40 مدل موی مخصوص بهار مخصوص آقایان

میکاپ؛ آموزش مدل‌های کوتاهی موی زنانه در سال جدید

برنامه ورزشی 3 روزه برای سوزاندن چربی شکم

آشپزی با مرغ؛ طرز تهیۀ ناگت مرغ

طرز تهیه پلو چغاله و مرغ

آموزش شکستن تخم مرغ با یک دست

کیک و شیرینی؛ طرز تهیۀ کیک هویج با کرم مخصوص

آشنایی با خواص آب طالبی

آشنایی با خواص نان جو و سبوس

طرز تهیه نان مغزدار با گردو

تاثیر دیوار شاخص در دکوراسیون

طرز تهیه خورش کدو با مرغ

روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

کوکوی کدو سبز مخصوص

غذای ملل؛ طرز تهیۀ سوفلۀ پنیر

طرز تهیه نان شکلات چیپسی؛ شیرینی نرم و خوشمزه

آشنایی با خاصیت های زعفران

طرز تهیه ایشلی کوکه (نان سنتی تبریز)

سوپ لوبیا سفید

درست‌کردن موی دختربچه‌ها با چند مدل زیبا و ساده

دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران

اشتباهاتی برای تهیه قهوه با کیفیت

بهترین صبحانه های مخصوص کودکان

آموزش شکستن تخم مرغ با یک دست

سیب و پرتقال کدام یک سالم‌تر است؟

طرز تهیه شربت لیمو عمانی و خواص آن

طرز تهیه کتلت میگو

طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

طرز تهیه شیر پسته

خورش لوبیا سفید

زیره پلو

سوپ گوجه فرنگی و نان تست

نان پاپادام هندی

سوپ سبزیجات

آشنایی با خواص روغن ماهی

طرز تهیه پانا کافی کارامل

کیک برنجی کره‌ای یا توکپوکی (떡볶이)

طرز تهیه شیرینی گریپ فروت

کباب لقمه ای

آشپزی با سیب‌زمینی؛ طرز تهیۀ خوراک سیب‌زمینی سوخاری

طرز تهیه پیتزا زبان