طرز تهیه ساطری پلو
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
طرز تهیه ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان
این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم برای ساطری پلو :
برنج | 3.5 پیمانه |
هویج | 300 گرم |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
کشمش پلویی | 1 پیمانه |
زعفران آب کرده | 1 پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساطری پلو :
ابتدا
برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یک عدد
پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.
آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگر خواستیم مقداری از هر کدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.)
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از
برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم، این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا
برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم
برنج دم بکشد. در مرحله آخر، هنگامی که
برنج دم کشید، روی آن
روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می کشیم.
منبع : sarashpazpapion.com
-
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۶:۵۷
-
۲۵۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/42215/