آشپزی با سیبزمینی؛ طرز تهیۀ ناگت سیبزمینی
گوناگون
بزرگنمايي:
بانو نیوز - ناگتها از انواع غذاهای سوخاری هستند که معمولاً ظرف مدت چند دقیقه آماده میشوند. این نوع غذاها بین کودکان طرفداران زیادی دارند، اما بهتر است اگر کودکتان هوس ناگت کرده، خودتان دستبهکار شوید و از خرید انواع آماده بپرهیزید! طرز تهیۀ ناگت بسیار ساده است. در بخشهای قبلی طرز تهیۀ ناگت مرغ را به شما آموزش دادیم، اما امروز با دستور تهیۀ ناگت سیبزمینی همراه شما هستیم. در ادامه با روزچین همراه باشید.
مواد لازم برای تهیۀ ناگت سیبزمینی
سیبزمینی: چهار عدد
سیر تازه: چهار حبۀ متوسط
پودر سوخاری: یک کاسۀ متوسط
نمک: به مقدار لازم
پنیر موزارلا رندهشده: یک پیمانه
آرد ذرت: یک پیمانه
پودر سبزیجات: به مقدار لازم
پودر چیلی: به مقدار لازم
طرز تهیۀ ناگت سیبزمینی
برای تهیۀ ناگت سیبزمینی در مرحلۀ اول باید سیبزمینیها را بپزید. برای این کار همچنین میتوانید سیبزمینیها را بخارپز کنید. یک ظرف گود بردارید و سیبزمینیهای پختهشده را درون آن رنده کنید. برای این کار از دندۀ درشت رنده استفاده کنید. حالا سیر ها را هم رنده کرده و به سیبزمینی اضافه کنید. در مرحلۀ بعد به اندازۀ یک فنجان پودر سوخاری و یک فنجان پنیر موزارلای رندهشده اضافه کنید. حالا نوبت آرد ذرت است، آرد ذرت را هم اضافه کرده و در مرحلۀ آخر سراغ ادویهها بروید. نمک، چیلی و سبزیجات خشک را اضافه کنید. برای این کار بهتر است از سبزیجات معطر خشک شده استفاده کنید. حالا همۀ مواد را حسابی باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط سیبزمینی را به خوبی ورز دهید و اجازه دهید برای نیم
ساعت در یخچال بماند.
بعد از سی دقیقه که ملات سیبزمینی کاملاً خودش را گرفت، آن را از یخچال خارج کرده و مطابق ویدئو رول کنید. رول سیبزمینی را به قطعات کوچکتر برش داده و مطابق ویدئو آنها را با کف دستتان حالت دهید تا به شکل یک گولۀ کوچک درآید و بعد درون یک سینی بچینید. مقداری نمک را بههمراه پودر سوخاری روی سطح کارتان بریزید و گولههای سیبزمینی را درون نمک و پودر سوخاری بغلتانید. حالا مقدار زیادی
روغن درون تابه برزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود. گولههای سیبزمینی را درون
روغن داغ غوطهور کنید. برای این کار همچنین میتوانید از دستگاه سرخکن استفاده کنید. بعد از اینکه گولههای سیبزمینی سرخ شدند، آنها را از
روغن خارج کرده و درون یک صافی بریزید تا روغنهای اضافی خارج شوند.
روغن خارج کرده و درون یک صافی بریزید aligncenter wp-image-28878 size-full" title="بعد از اینکه گولههای سیبزمینی سرخ شدند، آنها را از
روغن خارج کرده و درون یک صافی بریزید" src="https://www.roozcheen.com/wp-content/uploads/2018/04/ناگت-سیبزمینی.gif" alt="ناگت سیبزمینی" width="315" height="215" />
ناگت سیبزمینی شما آمادۀ سرو است. میتوانید آن را بهعنوان یک پیشغذای خوشمزه در منوی مهمانی یا میانوعده ای هیجانانگیز برای
کودکان سرو کنید. در کنار این غذای خوشمزه میتوانید از هر نوع سس دلخواهی استفاده کنید. نوش جان!
-
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳:۳۰
-
۹۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/42227/