آریا بانو

آخرين مطالب

مرمت یک جراحت خانوادگی خانواده

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
مرمت و اصلاح، همیشه در مورد اشیا و کالاهای عتیقه و ارزشمند قدیمی صورت نمی گیرد. در زندگی همه ما چیزهایی وجود دارد که از هر شی قدیمی و پرارزشی گرانبهاتر و ارزشند تر است این موارد عبارتند از روابط خانوادگی و ارتباطات و مناسبات ما با اعضای خانواده و سپس اقوام و دوستان....
خانواده کوچکترین و مهمترین نهاد اجتماعی است که در آن اعضای خانواده به طور منظم و مستمر با یکدیگر در تماس بوده و علاوه بر آنکه مناسبات خانوادگی و فامیلی آنها را به هم مرتبط می کند عواطف و احساسات نیز در پیوند دادن آنها به یکدیگر نقش ارزنده ای ایفا م می کند اما در بسیاری از موارد همین ارتباط نزدیک و دایمی و حتی بسیار صمیمی که میان اعضای خانواده وجود دارد باعث ایجاد اختلافات خواسته و ناخواسته می شود و از آنجا که عضای یک خانواده نمی توانند مدت زمان طولانی از هم فاصله بگیرند اینجاست که ترمیم و اصلاح جراحت پیش آمده الزمی به نظر می رسد .
وقتی که یک جراحت و اختلاف میان شما و شخصی از اعضای خانواده که به وی علاقمند هستید پیش می آید باید قادر باشید طرف مقابل را ببخشید و عذر خواهی کنید بدون آنکه توقع داشته باشید طرف مقابل نیز در عوض از شما عذر خواهی کند و یا حتما شما را ببخشد یعنی باید توانایی کنار گذاشتن غرور و یک دندگی را در در خود پرورش دهید.
مسلما هر خانواده ای دچار بحث های چالش انگیز و دوران سخت کدورت و اختلاف خواهد شد این مقوله جز لاینفک مفهوم خانواده است. اعضای یک خانواده اغلب پتانسیل و توانایی انجام این کار را دارند یعنی می توانند شما را مورد عفو و بخشش قرار دهند، اما به طور قطع مرمت و اصلاح یک جراحت و اختلاف خانوادگی به این راحتی امکان پذیر نیست و با مقداری خلوص و تلاش برای درست کردن گذشته این امر امکان پذیر خواهد بود برای این منظور لازم است که:
* قبل از آنکه با فرد مورد نظر صحبت کنید سعی کنید او را از صمیم قلب ببخشید. با انجام این کار شانس بیشتری برای بهبود جراحت به وجود آمده خواهید داشت. بخشیدن واقعی طرف مقابل عصبانیت شما را که مانعی در برابر بهبود روابط خانوادگی است از بین خواهد برد.
*وقتی می خواهید با طرف مورد اختلاف صحبت را شروع کنید اولین چیزی که باید بگویید عذرخواهی است حتی اگر فکر می کنید که حق با شما بوده است. هر دو شما کاری کرده اید که به طرف مقابل تان صدمه زده اید. مواظب باشید این عذر خواهی مشروط نباشد. اگر به این شخص علاقمند هستید و می خواهید به زندگی طبیعی تان برگردید مهم نیست که حق با شما بوده یا نه!
وقتی که یک جراحت و اختلاف میان شما و شخصی از اعضای خانواده که به وی علاقمند هستید پیش می آید باید قادر باشید طرف مقابل را ببخشید و عذر خواهی کنید بدون آنکه توقع داشته باشید طرف مقابل نیز در عوض از شما عذر خواهی کند
* بعد از اتمام عذر خواهی به آنچه که شخص مقابلتان می خواهد بگوید گوش دهید بدون آنکه از کوره در بروید و عصبانی شوید یا حرف زدن او را قطع کنید تا بگویید حق با چه کسی است فقط گوش کرده و یک شنونده واقعی باشید.
بخشیدن واقعی طرف مقابل عصبانیت شما را که مانعی در برابر بهبود روابط خانوادگی است از بین خواهد برد
* انتظار عذر خواهی طرف مقابل را نداشته باشید. اگر توقع عذر خواهی داشته باشید باید مطمئن شوید که قادر به برطرف کردن نزاع خانوادکی نخواهید بود.
* بعد از اینکه به تمام صحبتهای طرف مقتابل تان خوب گوش دادید و حرفهایش را شنیدید برایشان توضیح دهید که شما چگونه آسیب دیده اید و چرا عصبانی شده اید و این کار را بدون به کار بردن جملاتی مانند"تو این کار را کردی" و یا "زندگی ام را تباه کردی" و .. که بیانگر متهم ساختن طرف مقابل است انجام دهید. به جای آن بهتر است از عباراتی مانند" زمانی
که شما این کار ا انجام دادید باعث شد احساس کنم ..."این جمله و عبارات مشابه به واقع می تواند به شما کمک کند که از کدورتهای قبلی فاصله بگیرید.
* اگر شخص مقابلتان آمادگی عفو و بخشش را ندارد او راعصبی نکنید و در عوض درب اتاقتان را باز کنید و ایشان را مشایعت کنید و بگویید که او را دوست دارید و می خواهید رابطه تان مثل قبل شود اما در حال حاضر چنین امکانی برایتان مهیا نیست و هنوز با اختلافات گذشته کنار نیامده اید. بگویید که دوست دارید منتظر بمانید تا این کدورت به مرور زمان کم رنگ شود و واقعا منتظر بمانید؛ بعد از گذشت مدت زمانی، دوباره سعی کنید با طرف اختلاف تماس بگیرید و اختلافات گذشته را رفع کنید. فراموش نکنید که خیلی از موارد با گذشت زمان خود به خود رفع می شود.
* فراموش نکنید که یکی از مهمترین عوامل برای تعمیر یک کدورت خانوادگی خواست قلبی شما برای انجام آن کار است. اگر شما این کدورت را به وجود آورده اید لازم است صادقانه تصمیم بگیرید که آیا می خواهید واقعا این قضیه را ختم کنید یا نه! زیرا با پرداختن ناقص و نصف و نیمه در این نوع کدورتها تنها شدت جراحت و اختلاف خانوادگی را وخیم تر کرده اید.
* سعی کنید تصوری صادقانه در مورد موضوع داشته باشید. اگر شما مستقیما در این کدورت نقش داشته و سهیم بوده اید لازم است صادقانه سهم خود را مشخص کنید و بپذیرید که دستی ذز پیدایش این اختلاف داته اید. اگر نمی توانید با ذهنی باز به مساله وارد شوید و یا با دیدن طرف مقابل مشکل تان وخیم تر شده و امکان دارد که اختلافات مجددا از سر گرفته شود سعی کنید از یکی از دوستان یا اعضای خانواده یا اقوام که معتمد بوده و خیرخواه شماست و از موضوع اطلاع دارد کمک بگیرید. گاهی اقات ورود غیر مستقیم به موضوع چاره سازتر است.
منبع: تبیان


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/42274/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقابله با لجبازی‌های کودکانه!

والدین افسرده چگونه با کودکانشان بر خورد کنند؟

رفتار با کودکان لوس !

نشانه های اولیه لکنت زبان در کودکان

شخصیت شناسی از روی نقاشی بچه ها

دخترها به پدر نیاز دارند !

بچه‌تان موقع درس خواندن بی حواس است؟

دختری که رفتارهای پسرانه دارد و پسری که رفتارهای دخترانه دارد !

کودک خردسال خود را برای تولد فرزند جدید آماده کنید

چگونه فرزندی باهوش تربیت کنیم؟

به کودک لجباز رشوه ندهید

نکاتی مهم برای والدینی که دوقلو دارند

فیلم های غیر اخلاقی در سنین پایین

از نظر بهداشت روان کودک سالم کیست؟

درس خواندن و خواب آلودگی درفصل بهار

به خاطر بچه‌ ها با همسرتان زندگی می‌ کنید؟

زبان آموزی در حین بازی

چطور به کودکان کمک کنیم تا بهتر و به اندازه بخوابند

اگر می خواهید از فرزندتان انتقاد کنید این نکات را به یاد داشته باشید

روش های مقابله با دزدی کودکان

این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز توصیه می‌شود...!

علت اصلی دعوای خواهر - برادرها

خاله‌بازی، استقلال کودک را افزایش می‌دهد

نشانه‌های کودکان با اعتماد به نفس بالا و پایین

چگونه فرزندانمان را برای امتحانات پایان سال آماده کنیم؟

استفاده کودکان از تلفن همراه، خوب یابد؟

مهمترین علل مکیدن انگشت در کودکان

عواقب تنبیه بدنی کودکان !

هوش فضایی کودک خود را تقویت کنید

با کودکان کنجکاو و سوالاتشان چه برخوردی داشته باشیم؟

عشق در پنجم دبستان!

چطور کودکان را در سفر سرگرم کنیم؟

خیال های آموزنده

چرا بعضی کودکان بد خط اند؟

با کودکی که انگشت در بینی می کند، چه کار کنیم؟

ریخت و پاش به کودکان چه می آموزد؟

علامت افسردگی کودکان چیست؟

کودکانی که در آینده افسرده می شوند

تاثیر موسیقی بر مهارت‌های کودکان

برای آرام کردن کودک از موسیقی استفاده کنید!

با تولد کودکم سرکار بروم یا نه؟‌

از کجا بفهمم کودکم به من علاقه دارد؟

چگونه با فرزندانمان صمیمی تر باشیم؟

بازی، آینه تمام نمای ویژگی های کودک

نوزادان از چه نوع موسیقی لذت می‌برند؟

16 نکته کلیدی برای رفتار با کودک بیش فعال

دور هدیه‌های تکراری برای کودکان را خط بکشید

فیلم‌های ترسناک در روحیه بچه ها چه تاثیری می گذارند

رفتارهای عجیب کودکان نوپا

کدام گریه کودک نشانه افسردگی است؟