آخرين مطالب

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید خانه داري

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - این روزها همه به سالم غذا خودن اهمیت می دهند اما شاید کمتر کسی بداند ظروفی که با آن ها غذا درست می کنیم از خود غذا اهمیت بیشتری در سلامت غذاها دارند. اگر از ظروف سمی استفاده کنید حتی سالم ترین رژیم ها هم نمی توانند سلامت جسمتان را تضمین کنند. در اینجا با این ظروف سمی و خطرناک آشنا شوید و برای همیشه آن ها را کنار بگذارید.
ظروف تفلون
ظروف سمی آشپزخانه
خیلی ها از ظروف تفلون استفاده می کنند چون هم استفاده و هم دسترسی به آن ها راحت است اما این ظروف بسیار خطرناک هستند. لایه نچسب ظروف تفلون از ماده ای به نام ” polytetrafluoroethylene” تشکیل شده است. این ماده نوعی پلیمر پلاستیک است که در حرارت 572 درجه فارنهایت از خود سمومی به شکل بخار منتشر می کند. این بخارهای سمی باعث نشانه هایی مشابه آنفلوانزا می شود که به “تب بخار پلیمر” معروف است و به آن آنفلوانزای تفلون هم می گویند. این ماده سمی نه تنها برای انسان ها بلکه برای حیوانات خانگی نیز مضر و خطرناک است.
ماده شیمیایی دیگری که در ظروف تفلون یافت می شود ” perfluorooctanoic acid” اسید پرفلووروکاتانیک است که با بیماری های سرطان سینه، پروستات و تخمدان در ارتباط است. درست است که مقدار این ماده در ظروف تفلون بسیار کم و ناچیز است اما در خیلی چیزهای دیگر در اطرافمان یافت می شود و باید تا جایی که می توانیم خودمان را از آن ها دور کنیم.
ظروفی که استفاده می کنیم باید چنین موادی در ساختارش نداشته باشد. اگر لایه رویی این ظروف تراشیده شده است آن ها را دور بریزید و هرگز استفاده نکنید. به جای این ظروف از ظروف چدن واقعی استفاده کنید. این ظروف ماندگاری بالایی دارند و هیچ ماده سمی از خود منتشر نمی کنند.
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف آلومینیوم
ظروف سمی آشپزخانه
شیوع مصرف آلومینیوم چیز زیاد عجیبی نیست چون این ماده هم فراوان است و هم سبک و قابل بازیابی اما ناگفته نماند که خطرناک نیز هست. آلومینیوم نوعی ماده سمی مخدر اعصاب است که منجر به بیماری های سیستم عصبی مثل آلزایمر و ای ال اس می شود. ظروف آلومینیوم معمولا دارای یک لایه پوشاننده هستند که خیلی زود تراشیده می شوند و مواد سمی را به غذا منتقل می کنند.
به جای ظروف آلومینیوم از ظروف شیشه ای استفاده کنید. این ظروف هیچ ماده شیمیایی ندارند و ماندگاری بالایی نیز دارند. تنها ایراد ظروف شیشه ای این است که نچسب نیستند.
ظروف مسی
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف مسی هم زیبا هستند و هم فواید زیادی درباره آن ها گفته می شود اما آیا می دانستید اگر از این ظروف برای غذا درست کردن استفاده شود خطرساز هستند؟ مس مثل همه فلزهای سنگین دیگر در مقدار کم برای سلامت انسان لازم است اما مقدار زیاد آن در بدن منجر به مسمومیت فلز سنگین می شود. ظروف مسی اگر لایه پوشاننده نداشته باشند هنگام درست کردن غذاهای اسیدی مس منتشر می کند و اگر لایه پوشاننده داشته باشد دارای نیکلاست که باز هم برای بدن مضر است.
به جای ظروف مسی از ظروف فلزی ضد زنگ استفاده کنید. این ظروف هم سبک هستند هم به راحتی خراشیده نمی شوند و هم ماندگاری بالایی دارند. درصد نیکل و کرومیوم این ظروف صفر است.
ظروف با پوشش سرامیک
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف آشپزخانه با لایه سرامیک ظاهر خوبی دارند و در ابتدا به نظر سالم و بی خطر می رسند. اما لایه سرامیک این ظروف مواد شیمیایی خطرناکی را در خود پنهان کرده است. لایه سرامیک این ظروف زیاد ماندگار نیستند و بعد از چند ماه مصرف به راحتی تراشیده می شود. در نتیجه سرب و کادمیوم وارد غذا و به دنبال آن وارد بدن می شود. مسمومیت سرب یکی از خطرناک ترین مسمومیت فلزات است و منجر به درد شکم، سردرد، ناباروری و بیماری های خطرناک دیگر می شود.
به جای این ظروف از ظروف 100 درصد سرامیک استفاده کنید چون از مواد کاملا طبیعی ساخته شده اند سمی نیستند و به راحتی تراشیده نمی شوند. تنها ایراد این ظروف گران بودن آن هاست اما ارزش هزینه کردن دارند چون ماندگاری بالایی دارند.
ظروف آشپزخانه مورد علاقه شما چیست و چرا؟




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نکاتی برای تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خاگینه نان تست

کوفته مرغ با سس تند

طرز تهیه نوشیدنی کاراملی

نقشه انرژی فنگ شویی برای میز کار

دسر پارفیت میوه و سس بادام

دو روش پخت قارچ سوخاری

دستور تهیه موس توت فرنگی

خورش کنگر

خواص کدو سبز

طرز تهیه پنیر با نان تست

نکاتی برای استفاده از خامه قنادی

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

ماسک موی خانگی مخصوص موهای خشک و آسیب‌دیده

غذای سریع؛ طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

بهترین ماسک های طبیعی مناسب فصل بهار

طرز تهیه حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

ظروف ممنوعه در آشپزخانه

کباب شیشلیک

روش تهیه گرین اسموتی نوشیدنی سالم و مقوی

ویژه ضیافت‌های ماه رمضان؛ طرز تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

خمیر نان جادویی

طرز تهیه چلو گوشت + خواص چلو گوشت

طرز تهیه آیس میلک شکلاتی

فواید خواص گل تاج خروس (Cocks comb)

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

خوراک لوبیا چیتی

آشنایی با تاریخچه و خواص بستنی

طرز تهیه دسر کرم طالبی

قدرت رنگ ها را در این گیف های دکوراسیون ببینید

خواص سیب سبز

روش های پخت آش بادمجان ملایر

دستور پخت املت فنجانی

آشنایی با خواص طالبی و گرمک

طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه نوشیدنی با دانه چیا

سوپ شیر

حلیم گوشت

طرز تهیه دسر توت فرنگی

نحوه گرم کردن غذاهای مانده

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

خواص انواع فلفل و کاربردهای آن

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

یک نوشیدنی گیاهی خوشمزه برای سرماخوردگی

اصول فنگ شویی برای اتاق کودک

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو

سالاد سزار خانگی بدون مرغ

کسانی که پوست سبزه دارند چطور خوش‌لباس باشند!