آریا بانو

آخرين مطالب

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید خانه داري

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - این روزها همه به سالم غذا خودن اهمیت می دهند اما شاید کمتر کسی بداند ظروفی که با آن ها غذا درست می کنیم از خود غذا اهمیت بیشتری در سلامت غذاها دارند. اگر از ظروف سمی استفاده کنید حتی سالم ترین رژیم ها هم نمی توانند سلامت جسمتان را تضمین کنند. در اینجا با این ظروف سمی و خطرناک آشنا شوید و برای همیشه آن ها را کنار بگذارید.
ظروف تفلون
ظروف سمی آشپزخانه
خیلی ها از ظروف تفلون استفاده می کنند چون هم استفاده و هم دسترسی به آن ها راحت است اما این ظروف بسیار خطرناک هستند. لایه نچسب ظروف تفلون از ماده ای به نام ” polytetrafluoroethylene” تشکیل شده است. این ماده نوعی پلیمر پلاستیک است که در حرارت 572 درجه فارنهایت از خود سمومی به شکل بخار منتشر می کند. این بخارهای سمی باعث نشانه هایی مشابه آنفلوانزا می شود که به “تب بخار پلیمر” معروف است و به آن آنفلوانزای تفلون هم می گویند. این ماده سمی نه تنها برای انسان ها بلکه برای حیوانات خانگی نیز مضر و خطرناک است.
ماده شیمیایی دیگری که در ظروف تفلون یافت می شود ” perfluorooctanoic acid” اسید پرفلووروکاتانیک است که با بیماری های سرطان سینه، پروستات و تخمدان در ارتباط است. درست است که مقدار این ماده در ظروف تفلون بسیار کم و ناچیز است اما در خیلی چیزهای دیگر در اطرافمان یافت می شود و باید تا جایی که می توانیم خودمان را از آن ها دور کنیم.
ظروفی که استفاده می کنیم باید چنین موادی در ساختارش نداشته باشد. اگر لایه رویی این ظروف تراشیده شده است آن ها را دور بریزید و هرگز استفاده نکنید. به جای این ظروف از ظروف چدن واقعی استفاده کنید. این ظروف ماندگاری بالایی دارند و هیچ ماده سمی از خود منتشر نمی کنند.
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف آلومینیوم
ظروف سمی آشپزخانه
شیوع مصرف آلومینیوم چیز زیاد عجیبی نیست چون این ماده هم فراوان است و هم سبک و قابل بازیابی اما ناگفته نماند که خطرناک نیز هست. آلومینیوم نوعی ماده سمی مخدر اعصاب است که منجر به بیماری های سیستم عصبی مثل آلزایمر و ای ال اس می شود. ظروف آلومینیوم معمولا دارای یک لایه پوشاننده هستند که خیلی زود تراشیده می شوند و مواد سمی را به غذا منتقل می کنند.
به جای ظروف آلومینیوم از ظروف شیشه ای استفاده کنید. این ظروف هیچ ماده شیمیایی ندارند و ماندگاری بالایی نیز دارند. تنها ایراد ظروف شیشه ای این است که نچسب نیستند.
ظروف مسی
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف مسی هم زیبا هستند و هم فواید زیادی درباره آن ها گفته می شود اما آیا می دانستید اگر از این ظروف برای غذا درست کردن استفاده شود خطرساز هستند؟ مس مثل همه فلزهای سنگین دیگر در مقدار کم برای سلامت انسان لازم است اما مقدار زیاد آن در بدن منجر به مسمومیت فلز سنگین می شود. ظروف مسی اگر لایه پوشاننده نداشته باشند هنگام درست کردن غذاهای اسیدی مس منتشر می کند و اگر لایه پوشاننده داشته باشد دارای نیکلاست که باز هم برای بدن مضر است.
به جای ظروف مسی از ظروف فلزی ضد زنگ استفاده کنید. این ظروف هم سبک هستند هم به راحتی خراشیده نمی شوند و هم ماندگاری بالایی دارند. درصد نیکل و کرومیوم این ظروف صفر است.
ظروف با پوشش سرامیک
ظروف سمی آشپزخانه
ظروف آشپزخانه با لایه سرامیک ظاهر خوبی دارند و در ابتدا به نظر سالم و بی خطر می رسند. اما لایه سرامیک این ظروف مواد شیمیایی خطرناکی را در خود پنهان کرده است. لایه سرامیک این ظروف زیاد ماندگار نیستند و بعد از چند ماه مصرف به راحتی تراشیده می شود. در نتیجه سرب و کادمیوم وارد غذا و به دنبال آن وارد بدن می شود. مسمومیت سرب یکی از خطرناک ترین مسمومیت فلزات است و منجر به درد شکم، سردرد، ناباروری و بیماری های خطرناک دیگر می شود.
به جای این ظروف از ظروف 100 درصد سرامیک استفاده کنید چون از مواد کاملا طبیعی ساخته شده اند سمی نیستند و به راحتی تراشیده نمی شوند. تنها ایراد این ظروف گران بودن آن هاست اما ارزش هزینه کردن دارند چون ماندگاری بالایی دارند.
ظروف آشپزخانه مورد علاقه شما چیست و چرا؟




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه نان صبحانه فرانسه خوشمزه و شیک

طرز تهیه روغن دنبه گوسفندی

یک دسر تابستانی ویژه: طرز تهیۀ آسان و سریع پاناکوتا با انبه

طرز تهیه 3 نوع غذا با خمیر یوفکا در فر و بدون فر

خواص بادام تلخ چیست؟ (همه چیز درباره مضرات و خواص بادام تلخ)

پوستی سالم و زیبا با ماسک جوش شیرین

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه (سوپ سفید)

بهترین رژگونه ها برای رنگ پوست شما

طرز تهیه دسر کنافه

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و پنیر

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه عالی به 2 روش

طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه

طرز تهیه دسر میوه ای

طرز تهیه پودینگ موز و گردو

غذاهای معروف برزیل

خوراک مرغ و قارچ

تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز مجلسی

نکته هایی برای استفاده از ظروف استیل

طرز تهیه پاستا با سس پستو و تن ماهی مخصوص روزهای پر مشغله

خوراک ران مرغ و سیب زمینی کبابی

طرز تهیه دسرهای خوشمزه برای مهمانی‌ها: تارت آلبالوی شیرین

طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به 2 روش (با نان تست و خمیر)

آشنایی با خواص کشمش سیاه یا مویز

طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

آشنایی با خواص ارده و شیره

چه مدل ناخن به دست‌های شما بیشتر می‌آید؟

خواص قهوه سبز

طرز تهیه پیتزا کوئسادیلا

دستور تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک موس شکلات سفید و توت‌فرنگی)

13 مدل شومیز زنانه جذاب (کلوش، پفی و سه ربعی)

آشنایی با خواص تخم شربتی

طرز تهیه رانی هلو

سوپ پای مرغ و سبزیجات

ماسک های طبیعی که با 2 ماده غذایی درست می شوند

طرز تهیه پیتزا مرغ

طرز تهیه کوکو سیب زمینی به 2 روش

طرز تهیه جوجه فسنجان

آلبوم عکس قهوه

آشنایی با خواص آب خیارشور

240 اسم دختر با کلاس، زیبا و امروزی همراه با معنی

دکوراسیون ساده منزل، با این 10 ایده آرامش را به خانه خود هدیه دهید!

دستور تهیه پیتزا کوئسادیلا

طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

خواص عسل زولنگ و فواید آن برای سلامتی

5 راه حل ارزان برای تغییر دکوراسیون اداری

جدیدترین انواع مدل آستین مانتو مجلسی

آشنایی با خواص آب برنج

طرز تهیه اسکمو

طرز تهیه گاناش شکلاتی یا خامه شکلاتی برای تزیین کیک