آریا بانو

آخرين مطالب

وعده توزيع 250 هزار توماني به بيکاران، کارانه نيست، بيکارانه است سياسي

  بزرگنمايي:

عليرضا عبدالله‌زاده با اشاره به موضوع حاشيه نشيني و راهکارهاي برون رفت از معضلات ناشي از آن اظهار کرد: حاشيه نشيني مهاجرتي به شهرها در جوامع مدرن اتفاق مي‌افتد و شهرها به دليل جذابيت‌هاي اقتصادي و اجتماعي بيشتر مورد توجه قرار مي‌گيرند.

وي افزود: در دنيا تلاش شده است تا حاشيه نشيني مديريت و ساماندهي شود؛ برخورد با اين موضوع بايد از دريچه توانمندسازي و درک آسيب هاي ناشي از آن باشد. زماني که عده اي از روستا  به شهر مهاجرت مي‌کنند مدتي طول مي کشد تا با آداب و رسوم منطقه جديد آشنا شوند و شغل پايداري براي خود پيدا کنند. در اين ميان دولت ها در دنيا سعي مي‌کنند به اين افراد کمک کنند.

مشاور معاون رفاه اجتماعي وزارت رفاه با بيان اينکه حاشيه نشيني در اطراف کلانشهرهاي ما مشکلاتي ايجاد کرده است گفت: علت اين است که برخورد با حاشيه نشين‌ها بيشتر  برخورد امنيتي، انتظامي و قضايي بوده است و از جنس برخورد مددکاري اجتماعي و جامعه شناسي نبوده است. با اشخاصي روبرو هستي که ديده نمي‌شوند، تهديد مي‌شوند و مشکل دارند، زيرا همواره به دنبال اين بوده ايم که آنها را جمع کنيم تا چهره شهر مخدوش نشود.

عبدالله زاده ادامه داد: اين حاشيه‌نشين‌ها زماني که به تهران مي‌آيند اغلب تا زماني که شغل پايداري پيدا کنند به سمت دستفروشي مي‌روند و در حالي که در دنيا دستفروشان را ساماندهي مي‌کنند اما در ايران آنها را تا سر حد مرگ کتک مي‌زنند. متعجب هستم که آقاي کانديداي رياست جمهوري مي‌گويد مشکلات اجتماعي در تهران دارد حل مي‌شود ، آيا با پاک کردن صورت مسئله مي‌توان مشکلات را حل کرد؟ آيا اگر اين دستفروش کار خود را از دست بدهد به سمت دزدي و قاچاق مواد مخدر متمايل نمي شود؟.

شناسايي 3000 منطقه حاشيه‌نشين/بازگشت 30 هزار کودک بازمانده از تحصيل به مدرسه

وي با اشاره به اينکه تا 10 سال قبل هم به حاشيه نشيني توجه نمي‌شد اما در زمان انتخابات شاهد آن هستيم که با حاشيه نشين‌ها و فقرا عکس يادگاري مي‌گيرند گفت: حاشيه نشين امنيت اجتماعي ندارد. براي اولين بار در اوايل دولت يازدهم 3000 منطقه حاشيه نشيني شناسايي شد و سعي کرديم در همه محله ها کيوسک‌هاي پليس و خانه بهداشت داشته باشيم.خانه هاي تسهيل گري در محلات حاشيه‌اي ساخته شد و وظيفه تسهيل گران اين بود که خانه به خانه به محله ها سر بزنند و مشکلات را شناسايي کنند.

مشاور معاون رفاه اجتماعي وزارت رفاه افزود: براي اين امر 200تا 300 ميليارد تومان اعتبار گذاشتند و نگاه دولت نگاه امنيتي و چکشي نبود.  يک اقدام ديگر دولت يازدهم بيمه سلامت همگاني براي 11 ميليون نفر در کشور بود که بر اساس آمارها بيش از 85 درصد  آنها حاشيه نشين بودند.

شناسنامه دار شدن 30 هزار کودک بدون اوراق هويتي/ توزيع سبد کالا براي 9 ميليون نفر

عبدالله زاده برخورداري 30 هزار کودک بدون اوراق هويتي به شناسنامه را از ديگر اقدامات دولت دانست و گفت: اين ها کودکاني بودند که پدرشان افغانستاني و مادرشان ايراني بودند و شناسنامه نداشتند.  علاوه بر اين 125 هزار کودک بازمانده از تحصيل شناسايي شدند که با همکاري ان.جي.اوهاي محلي  30 هزار نفر از آنها تا کنون به مدرسه بازگشته اند.

وي افزود: همچنين براي 9 ميليون نفر 14 دوره سبد کالا اعطاء شد که بخش قابل توجهي از مشمولان آن حاشيه نشين ها و فراموش شدگان بودند. توزيع دوره اول و دوم سبد کالا به شکل اشتباهي انجام شد و دولت در همان زمان از مردم عذرخواهي کرد و پس از آن روش توزيع سبد کالا تغيير کرد و در قالب کارت‌هاي اعتباري در اختيار مشمولان قرارگرفت و اين گونه شانيت و کرامت آنها هم به هنگام خريد از فروشگاه‌ها حفظ شد. خوشحال هستيم که در اين دولت به جاي عکس گرفتن با فقرا با نگاه علمي سعي در شناسايي و حل مشکلات شده است.

مشاور معاون رفاه اجتماعي وزارت رفاه به بيمه کولبران اشاره کرد و گفت: متاسفانه به اسم مبارزه با قاچاق، کولبران را اذيت مي‌کردند. در اين دولت از طريق قانوني بيمه کولبران محقق شد تا ديگر مجبور نباشند از ترس جان از روستا به شهر مهاجرت کنند. همچنين تلاش کرديم در استان‌هايي چون لرستان سرمايه گذاري بيشتري کرده و آنجا را به مناطق گردشگري فعال تبديل کنيم.

عبدالله زاده بيمه کارگران ساختماني را نيز از خدمات دولت دانست و عنوان کرد: در حال حاضر نزديک به يک ميليون نفر تحت پوشش بيمه کارگران ساختماني هستند و ما براي نخستين بار از طريق سامانه رفاهي دولت کارگران ساختماني را شناسايي و ثبت کرديم و در اين مسير حدود 100 تا 200 هزار نفر که کارگر ساختماني نبودند و از بيمه سوءاستفاده مي‌کردند، حذف شدند.

وي با اشاره به بودجه 23 هزار ميلياردي شهرداري تهران گفت: شهرداري با پول ساخت اتوبان صدر مي توانست حاشيه نشين‌ها و دستفروشان تهران را ساماندهي کند.

وعده توزيع 250 هزار توماني به بيکاران، کارانه نيست، بيکارانه است!

مشاور معاون رفاه اجتماعي وزارت رفاه درباره طرح اعطاي کارانه 250 هزار توماني به بيکاران که از سوي يکي از نامزدهاي رياست جمهوري اعلام شده است گفت: هفت ميليون شغل ثبت نشده در کشور داريم. علاوه بر اين بسياري افراد از جمله زنان خانه دار مي‌توانند ادعا کنند شغلي ندارند. در اين صورت تخمين زده ميشود حدود 23 ميليون نفر ادعاي بيکاري کنند که براي اعطاي کارانه انها بايد سالانه 68 هزار ميليارد تومان يعني 1.5 برابر مبلغ يارانه‌ها اعتبار کنار بگذاريم.

عبدالله زاده افزود: اين سياست مشوق بيکاري است و مي‌توان به جاي کارانه عنوان "بيکارانه" را به آن اطلاق کرد. در حالي که اگر اين اعتبار به درستي توزيع شود مي‌تواند کار بيشتري توليد کند. ما در دوسال اخير 200 هزار شغل خانگي توليد کرديم و شرکت هاي ايجاد شده در بستر الکترونيکي از جمله تپسي و اسنپ 50 هزار شغل در تهران توليد کردند و کار به جايي رسيد که تاکسيراني هم وارد رقابت شد. بايد توجه کرد که برخورد امنيتي نمي تواند راهگشاي حل مسائل اجتماعي باشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/4525/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود