آریا بانو

آخرين مطالب

دو روش پخت قارچ سوخاری خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
طرز پخت قارچ سوخاری
مواد لازم برای قارچ سوخاری :

قارچ 500 گرم
آرد سوخاری یا پودر نان 300 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
روغن سرخ کردنی (برای سرخ کن) 1 لیتر

طرز تهیه قارچ سوخاری:
ابتدا قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.
سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جداگانه بریزد.
سفیده تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته می کنیم.
روغن را در سرخ کن می ریزیم تا به دمای 170 درجه برسد.
قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و در داخل سرخ کن می گذاریم و سریع درب آن را می بندیم. وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده و در بشقاب می ریزیم. با سس کچاپ میل بفرمایید.
اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها را داخل روغن بیندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور شوند. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید.
روش دوم پخت قارچ سوخاری
مواد لازم برای قارچ سوخاری :
قارچ نیم کیلوگرم
آرد سوخاری یک و نیم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
نمک کمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری :
قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید. سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/46464/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه

بلایی که مهسا طهماسبی سر گربه های محله آورده

قطعه «گلادیاتور» اثر هانس زیمر با ساز دودوک

پزشکان پایبند تعرفه‌های قانونی نیستند

ترفند عجیب گراز برای فرار از دست سگ‌های شکارچی!

خوشمزه ترین سوپ قارچی که میتونی درست کنی

افزایش قد نرمال برای دختران در سنین بلوغ

توصیه ای برای چیدمان منزل کسانی که فرزند اوتیسم دارند

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

ویسی: قول می‌دهم خوزستانی‌ها در پایان، ناراحت نباشند

نویدکیا: نیمه دوم با کیفیت بازی کردیم

شجاع: هواداران تراکتور هر چه بگویند حق دارند