آریا بانو

آخرين مطالب

ما هر لحظه با اصغر شاهوردی می‌میریم فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
همسر اصغر شاهوردی 11 سال پس از حادثه تلخی که منجر به عارضه مغزی و زمینگیر شدن صدابردار باسابقه سینمای ایران شده است، با گله از وضعیتی که این روزها پشت‌سر می‌گذارد، می‌گوید: در سینمای ایران اتفاقی که برای اصغر شاهوردی رخ داد برای هیچ‌کس دیگر پیش نیامده و هر کسی هم که فوت کرده راحت شده است، ولی ما هر لحظه با اصغر شاهوردی می‌میریم و زندگی‌مان نابود شده است.
به گزارش ایسنا، سال 1386 بود که همزمان با ساخت فیلم «چراغی در مه» به کارگردانی پناه‌برخدا رضایی، اصغر شاهوردی که از اولین صدابرداران سرصحنه سینمای ایران است و سابقه صدابرداری فیلم‌هایی همچون «هامون»، «پری»، «لیلا»، «قرمز»، «باشو غریبه کوچک»، «اجاره‌نشین‌ها»، «شاید وقتی دیگر»، «کیمیا»، «سارا»، «بانو»، «زیر پوست شهر» و «خانه دوست کجاست؟» را در کارنامه کاری خود دارد، در یک حادثه رانندگی هنگام بازگشت از صحنه دچار آسیب‌دیدگی مغزی شد و از آن روز تا به حال در بستر افتاده و همسرش اشرف افشاری از او پرستاری می‌کند.شاهوردی هفته گذشته همراه با همسرش به مهمانی افطاری رئیس‌جمهور رفت؛ احوال نه چندان مساعدش بهانه‌ای شد تا گپ کوتاهی با همسر این سینماگر داشته باشیم و از حال این روزهایشان جویا شویم.افشاری قبل از هر چیز با اشاره به اینکه همان آمدن به افطاری در هوای طوفانی و بارانی باعث شد تا حال شاهوردی بدتر و فردای آن روز راهی دکتر شود،از وضعیت درمانی و بیمه‌ای همسرش گله کرد و گفت:تامین هزینه داروهای آزاد خیلی سخت است چون خارجی و گران هستند و بیمه صدا و سیما و تکمیلی هم هزینه آن‌ها را به‌دلیل تجویز آزاد نمی‌پذیرد.
وی اضافه کرد: این‌ در شرایطی است که به‌دلیل مشکلاتی که مدتی قبل پیش آمد یک عمل جراحی باید بر روی اصغر شاهوردی انجام شود.او درباره این مساله با اشاره به اینکه خانه سینما هزینه‌های مربوط به فیزیوتراپی را می‌پردازد، گفت: متاسفانه یکی از مدیران سابق وزارت ارشاد برای انجام فیزیوتراپی و مسائل مالی‌اش همکاری نکرد که همین باعث شد فیزیوتراپی یک ماه قطع شود و پوکی استخوان، منجر به شکستن لگن و کمر شود. این دردسر تازه به عمل جراحی نیاز داشت ولی عمل هم موفقیت‌آمیز نبود و حالا منتظریم فرصت جراحی دیگری فراهم شود.همسر شاهوردی که از میانه‌های صحبتش متاثر بود با گریه ادامه داد: متاسفم که فقط برای کار و سابقه افرادی مثل اصغر شاهوردی، مسئولان و همینطور بسیاری از سینماگران پُزش را می‌دهند اما هیچ‌کس نیست کمکی کند. الان هم فقط از طرف وزیر ارشاد نماینده‌ای آمد تا کارهایی را پیگیری کند، اما من از آقای حیدریان هم توقع دارم، نه به‌عنوان کسی که پست و مقام دارد بلکه به‌عنوان یک انسان توقع دارم.
یا آن تهیه‌کننده‌ای که سرش را شب با آرامش روی بالش می‌گذارد و دم از ایمان می‌زند، یک بار شده سراغ ما را بگیرد؟ آقای جنتی که وقتی وزیر بودید قول پیگیری و کمک دادید، الوعده وفا!افشاری که اصلا تمایلی ندارد تا همسرش را به مراکزی بسپارد که از او مراقبت کنند، گفت: من عادت کرده‌ام طوری از اصغر شاهوردی نگهداری کنم که انگار نه انگار این همه مشکل دارد، حتی نمی‌گذارم کمی ته‌ریش روی صورتش بماند، اما دیگر بریده‌ام چون به لحاظ جسمی هر روز توانم کمتر می‌شود و فقط شاید اگر کسی چند ساعت در روز به من کمک کند شرایطم بهتر شود. با این حال در کار خدا مانده‌ام و اصلا نمی‌دانم چرا باید وضع ما این طور ادامه داشته باشد؟ چرا من باید افسرده باشم و فرزندانم نه فقط غصه پدر بلکه غصه مادرشان را هم بخورند؟ چه کسی در سینمای ایران مثل اصغر شاهوردی شده؟ هیچ‌کس! الان وضع ما طوری شده که همگی به روانکاوی احتیاج داریم چون اصغر که گوشه‌ای خوابیده و همه فقط از او می‌گویند اما کسی توجهی به خانواده‌اش نمی‌کند که چه اتفاقی برایشان رخ داده است.او در عین حال یادآوری کرد که دکتر احمدی مشاور وزیر فرهنگ پیگیری‌هایی برای بعضی کارهای این سینماگر از جمله گفتاردرمانی انجام می‌دهد و از آنجا که این روزها خود او دچار مسائل و گرفتاری‌هایی شده برایش آرزوی سلامتی کرد.
روزنامه آرمان


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/49334/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه