طرز تهیه کوفته آلو شیرازی
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
طرز تهیه کوفته آلو شیرازی
تعداد: 24 عدد کوفته
مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:
ماست پر چرب کم نمک | 500 گرم |
کره آب شده | 50 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 200 گرم |
گندم آسیاب شده | 80 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
24 عدد | 24 عدد |
قند | 24 عدد |
کره | 100 گرم |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
خشخاش | 40 گرم |
طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :
ماست را با کره، تخممرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را به مدت 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید.
در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.
قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به 6 قسمت تقسیم کنید تا در آخر 24 تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت 10 دقیقه بپزد.
در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.
کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.
منبع : bartarinha.ir
-
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸:۱۳
-
۳۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/54457/