آریا بانو

آخرين مطالب

وعده تامین اجتماعی برای حل مشکل بیمه‌ رانندگان تاکسی و اتوبوس اجتماعي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تاکسیرانان و اتوبوسرانان گفت: با مکاتبات اخیر این قول داده شده است که بیمه تامین اجتماعی برای این حوزه‌ها ادامه پیدا کند.

مرضیه حصاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه بیمه تأمین اجتماعی تاکسیرانی و اتوبوسرانی دچار مشکل شده است، اظهار کرد: تامین اجتماعی می‌گوید که سهم بیمه‌اش را از هدفمندی یارانه‌ها نگرفته است و این بیمه ‌ها تا مرحله قطع شدن رفت؛ اما با مکاتبات اخیر این قول داده شده است که بیمه تاکسیرانی و اتوبوسرانی ادامه پیدا کند و افراد جدید هم بیمه شوند.
وی در ادامه صحبت‌هایش به برنامه‌های دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‏‌ها و دهیاری‌‏های کشور اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف ما این است که قوانین و مصوباتی که مجلس و دولت در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی مشخص کرده است را به ثمر برسانیم و قانون بالادستی ما در حوزه حمل و نقل، «قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت» است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: این قانون در سال 86 نوشته و ابلاغ شد و قانون مادر در حوزه حمل و نقل شهری است. در سال‌هایی که این قانون نوشته شد تأکید بر استفاده بیشتر از مصرف گاز بود و قرار بود سهم حمل و نقل عمومی در کل کشور به 75 درصد برسد و در همین راستا نیز کمک‌هایی از جانب دولت برای شهرداری‌ها صورت گیرد که متاسفانه محقق نشد و چون شهرداری‌ها نیز در بحث مالی با مشکلاتی مواجه بودند در حوزه حمل و نقل نیز با کمبود بودجه مواجه شدیم.
وی تصریح کرد: حمل و نقل عمومی به نوعی خدمات است که در دنیا برای این نوع خدمات سوبسیدی از جانب دولت داده می شود ولی اگر دولت در این زمینه کمک نکند و شهرداری‌ها هم برای حوزه حمل و نقل عمومی، کمک یارانه‌ای در نظر نگیرند،حمل و نقل عمومی به هدف اصلی خود که همان برقراری عدالت اجتماعی است نخواهد رسید و طبیعتا قشر کم درآمدی که بهره برداران اصلی این خدمات هستند، از استفاده باز می‌مانند.
به گفته وی، تاکسی در دنیا به عنوان خدمات لوکس است و به جز چند کشور باقی کشورها از آن به عنوان حمل و نقل عمومی استفاده نمی کنند؛ اما در کشور ما از ابتدا و به شکل سنتی تاکسی به عنوان حمل و نقل عمومی بوده و تا به امروز نیز باقی مانده است و حدود 300 هزار نفر هم از این طریق امرار معاش می‌کنند. همچنین مردم نیز به این شیوه عادت کرده‌اند. بنابراین شاید در بلند مدت بتوان سهم تاکسی را از حمل و نقل عمومی کم کرد؛ البته در قانون سهم تاکسی 25 درصد از سهم حمل و نقل عمومی است که در بعضی شهرها هم این مقدار به 30 درصد می‌رسد.
حصاری در پاسخ به این سوال که آیا نظارتی بر بی نظمی در برخی خطوط که بعضا منجر به اخذ کرایه بیشتر از مسافران می‌شود وجود دارد یا خیر؟ گفت: اگر در خطوطی برخلاف قانون کرایه بیشتری از مسافران دریافت شود تخلف بوده و باید پیگیری شود؛ اما اگر نرخ کرایه دریافت شده مصوب شورای شهر باشد قطعا چکش کاری بسیاری شده است تا به نفع مردم و بهره برداران اصلی باشد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به نصب تاکسیمتر در تاکسی‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در بعضی شهرها تاکسیمتر بر تاکسی‌ها نصب شده است.اما دلیل اینکه در برخی شهرها از تاکسیمتر استفاده نمی‌شود آن است که خود رانندگان نیز استفاده نمی‌کنند و حتی مردم هم گاهی اوقات تصور می‌کنند اگر کرایه با تاکسیمتر محاسبه شود بیشتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم بایستی در حوزه حمل و نقل عمومی به خصوص تاکسیرانی از اپلیکیشن‌ها و نرم افزارهای موجود استفاده شود و تلاش داریم از این طریق نظم بیشتری به این حوزه بدهیم که البته این نظم نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/54868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند