3 سالاد برای وعده شام بهاری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / تنوع سبزی و میوه در فصل بهار زیاد است و بهترین موقعیت برای این که از سبزی های تازه فصل بیشترین استفاده را داشته باشید . در ادامه به معرفی سه سالاد برای وعده شام اشاره میکنیم:
سالاد اسفناج و جوانه
این سالاد گزینه خوبی برای وعده شام کسانی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
ترکیب| جوانه گندم یا دیگر جوانهها، اسفناج، برگهای کوچک کاهو، سیر خرد شده، آبلیمو، روغن زیتون، تربچه، نمک، فلفل سیاه، پنیر و نخود فرنگی.
آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را برای سس با هم مخلوط کنید. تربچه را به صورت برگهای نازک برش بزنید. نخودفرنگی را بخارپز کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. پنیر را خرد کنید و روی سالاد بریزید. سس را به مواد اضافه کنید.
سالاد لوبیا سفید و لوبیا سبز
این سالاد سرشار از پروتئین است و برای شام یا ناهار مناسب است.
ترکیب|لوبیا سفید پخته شده، لوبیا سبز پخته شده، جعفری، پیازچه
رنده پوست لیمو، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، روغن زیتون و آبلیمو
نمک، فلفلها، روغن زیتون و آبلیمو را برای سس مخلوط کنید. سایر مواد را در ظرف دیگر مخلوط و سپس سس را به آن اضافه کنید.
سالاد کلم بهاری
ترکیب| کلم سفید خلالی، کلم قرمز خلالی، کلم بروکلی بخارپز شده، پیاز قرمز خلالی، توت فرنگی خرد شده، پنیر فتا، کنجد، روغن زیتون بکر، روغن کنجد، عسل، سرکه سیب، آب لیمو، نمک و فلفل
کلمها، پیاز، پنیر، توت فرنگی و کنجد را با هم مخلوط کنید. سایر مواد را در ظرفی دیگر با همزن دستی بزنید. این سس را روی مواد بریزید و نوش جان کنید.
-
سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۷:۰۳
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/594019/