طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه
مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :
شیر | 3 پیمانه |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | ٢٠٠ گرم |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه
دسر پاناکوتا با
ژله خرده شیشه :
پودر ژلاتین را با نصف لیوان
شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم،
شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)
داخل ظرف ریختم و به مدت شش
ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر
ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.
نکته
* برای اینکه
ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر
ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵:۵۴
-
۳۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/64155/