ارزش غذایی سبزی خشک چقدر است؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سبزی خشک باتوجهبه بافت سخت و شکل بهظاهر پلاسیدهای که دارد، ممکن است انتخاب اول شما در پخت و پز نباشد، اما خشککردن سبزیها روشی ایمن و کمچرب و طولانیمدت برای نگهداری از آنهاست. در این نوشتار به بررسی ارزش غذایی سبزی خشک بهعنوان یک منبع غذایی مطمئن میپردازیم.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
دانلود رایگان
مزایای سبزی خشک
یکی از مزایای سبزیجات خشکشده این است که مواد مغذی سبزی خشک نسبتاً بدون تغییر باقی میماند و شما میتوانید روزانه با مصرف 2 تا 3 فنجان از این سبزیجات نیاز روزانه خود را به این دست مواد غذایی فیبردار تأمین کنید.
میزان کالری سبزی خشک چقدر است؟
سبزیهای خشکشده 100 درصدِ کالری سبزیهای تازه را دارند. این در حالیست که نصف آنها فضا را اشغال میکنند. فناوری خشککردن میتواند تقریباً تمام رطوبت موجود در سبزی را از بین ببرد و تنها 2 تا 3 درصد رطوبت در گیاه باقی بگذارد. ازبینرفتن رطوبت به طول عمر سبزیجات کمک خواهد کرد.
حرارت و مواد مغذی سبزیجات خشک
فرآیند خشککردن سبزیهای مستلزم قراردادن آنها در معرض حرارت است. با وجود اینکه دما تا حدودی پایین میماند، بعضی ویتامینهای حساس به حرارت مانند ویتامین ث از بین میروند. اما ویتامین آ در مجاورت حرارت حفظ میشود و تا زمانی که دما کنترل شود، باقی میماند. بااینحال روشهای آشپزی ممکن است باعث تخریب این دو ویتامین شوند. ویتامینهای حلال در آب مانند خانواده ویتامین ب احتمالاً در مرحله آبزدن از بین میروند، اما در صورتی که هنگام آشپزی از مایع مواد خیساندهشده استفاده کنید، این ویتامینها بازیابی میشوند.
میزان فیبر خوراکی در سبزی خشک چقدر است؟
خشککردن از تمام فیبر خوراکی سبزیجات نگهداری میکند و آن را همچنان ماده غذایی ارزشمندی نگه میدارد. فیبر خوراکی باعث حجمدادن به رژیم غذایی شما شده و بههمیندلیل است که استفاده از سبزی خشکشده به کاهش یبوست میانجامد.
سبزیها فیبر زیادی هم بهصورت حلشونده و هم بهصورت غیرحلال در خود دارند؛ فیبر حلشونده با خود احساس سیری به همراه میآورد و فیبر غیرحلال هم به دفع آسانترِ مدفوع کمک میکند تا سلامت سیستم هاضمه ما تضمین شود.
بافت و مصرف سبزی خشک چطور است؟
برای استفاده از سبزیجات خشکشده لازم است که آنها را در آب بخیسانید. اما میتوانید مستقیماً هم از آنها در غذاهای پُرآب مانند انواع سوپ و آش، تاسکباب و خورش و انواع سس استفاده کنید.
سبزی خشک آبزدهشده معمولاً بافت نرمتری نسبت به سبزیجات تازه دارد، بنابراین بهعنوان بخشی از یک غذای کامل میتواند مصرف شود. بعضی غذاهای آسیایی هستند که در دستور تهیه آنها از سبزیجات خشکشده استفاده میشود.
سبزی خشک را از کجا بخریم؟
این روزها قفسههای فروشگاههای زنجیرهای بخشی را به انواع سبزی خشک اختصاص دادهاند. درحالیکه سبزیهای خشکی مانند نعنا و شوید و جعفری کاربرد متنوعی در انواع خوراک و غذاها دارند و در عطاریهای سنتی هم بهراحتی پیدا میشوند، سبزیهای دیگری هم برای کشف و پخت غذاهای لذیذ انتظار شما را میکشند.
منبع: لیواسترانگ
-
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۲:۱۳
-
۳۹۹۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/69237/