نانوایی در خانه: طرز تهیه نان پنیری خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نان یکی از اجزای جدانشدنی سفرۀ ماست. شاید در بسیاری از فیلمهای خارجی تصویر یک نان حجیم روی میز غذاخوری بسیاری از ما را به وجد آورده باشد. اگر دوست دارید یکی از این نانها را سر سفره خود داشته باشید، طرز تهیه نان پنیری سرآشپز روزچین را امتحان کنید.
این طرز تهیه نان بسیار ساده است و اصلاً نیازی به ورزدادن ندارد و پخت آن شما را خسته نخواهد کرد. در عوض نان خانگی لذیذ و سالمی سر سفره خواهید داشت که برای یک ساندویچ یا در کنار سوپ یا خوراک گزینه بسیار مناسبیست.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
دانلود رایگان
مواد لازم برای تهیه نان پنیری
آرد سفید: چهار پیمانه (500 گرم) پنیر چدار رندهشده: یک پیمانه (100 گرم) نمک: یک قاشق چایخوری (5 گرم) پودر سیر: یکدوم قاشق چایخوری (2 گرم) آب: یک و یکدوم پیمانه (360 میلیلیتر) خمیرمایۀ تازه: سه گرم یا خمیر مایه خشک: یکچهارم قاشق چایخوری آرد سفید و آرد ذرت: به مقدار لازم پنیر چدار رندهشده: کمی برای روی نان
نان پنیری طرز تهیه نان پنیری
ابتدا پنیر چدار را رنده کنید و کنار بگذارید. آرد و پودر سیر و نمک را با هم مخلوط کنید و پنیر رندهشده را به آن اضافه و با آن مخلوط کنید.
خمیرمایۀ تازه را با یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر) آب مخلوط کنید تا در آن حل شود و سپس به آرد اضافه کنید. یک و یکچهارم آب (300 میلیلیتر) را به مواد اضافه نمایید و بهآرامی با مواد مخلوط کنید. این نوع نان چندان به ورزدادن نیازی ندارد. فقط وقتی خمیر یکدست شد، روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و آن را 16 تا 18 ساعت در دمای اتاق قرار دهید.
روی تخته آشپزی کمی آرد سفید بپاشید. خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی تخته بگذارید. با کاردک آن را شکل دهید و گرد کنید.
یک پارچۀ تمیز پهن کنید و کمی آرد ذرت و آرد سفید روی آن بپاشید. حالا خمیر را روی آن قرار دهید و پارچه را دور خمیر بپیچید و 2 ساعت دیگر کنار بگذارید تا عمل بیاید.
فر را روشن کنید و در دمای 240 درجۀ سانتیگراد (470 فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود. قابلمهای گرد و چدنی به قطر 23 سانتیمتر (9 اینچ) را بدون درپوشش بهمدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شود.
خمیر را از پارچه بیرون بیاورید و در قابلمه بگذارید و رویش مقداری پنیر رندهشده بپاشید. درپوش قابلمه را ببندید و 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بخار کند. بعد از این مدت درِ قابلمه را بردارید و 20 دقیقه دیگر در فر (دمای 230 درجۀ سانتیگراد یا 440 درجۀ فارنهایت) قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی-قهوهای شود.
قابلمه را از فر بیرون بیاورید و نان را از آن خارج کنید تا خنک شود. حالا نان را برش بزنید.
-
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۹:۱۶:۰۶ AM
-
۲۸۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/72217/