بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)
زمان تهیه : 20 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
آلبالو خشک | 1 لیوان |
زغال اخته خشک | 1 لیوان |
آلوچه خشک | 1 و 1/4 لیوان |
نمک و گلپر | به مقدار لازم |
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
همه
میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
منبع : sarashpazpapion.com
-
چهارشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴:۴۷
-
۲۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/72362/