آریا بانو

آخرين مطالب

دعواهای ماه عسلی! روانشناسي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سه تا چهار سال اول ازدواج پرتنش ترین و مشکل دارترین دوران بعد از ازدواج است
برخلاف تصور بیشتر افراد، دوران نامزدی و حتی سه تا چهار سال اول ازدواج نه تنها شیرین ترین دوران نیست، بلکه پرتنش ترین و مشکل دارترین دوران بعد از ازدواج است. چرا؟
سال های اول زندگی مشترک از این جهت سخت است که شما باید فوت کوزه گری همسرداری را بیاموزید. باید همسرتان را یاد بگیرید. اولین دعواها، اختلافات با خانواده ها، بی حوصلگی ها و خلاصه واقعیاتی که با آن روبه رو خواهید شد می تواند ناامیدکننده باشد، نباید توقع داشته باشید، زندگی مشترک مثل قصه ها باشد.
کیفیت زندگی مشترک هر کسی، نتیجه باورها، اندیشه ها، رفتار و کردار خودش است. مهارت های ضروری برای داشتن زندگی زناشویی موفق، یاد گرفتنی ا ست؛ به طوری که زوج ها با کسب آگاهی و مهارت های لازم می توانند زندگی مشترک مثبت و دلنشینی به وجود آورند.
مهارت بیاموزید
وقتی زن و شوهر، فاقد اطلاعات و مهارت کافی برای زندگی مشترک باشند، در ایجاد هیجان، صمیمیت و روابط گرم میان خود کم آورده، دچار مشکل می شوند. آنها در طولانی مدت احساس های مثبت شان نسبت به هم، کاهش یافته و منفی اندیشی جای مثبت اندیشی را گرفته و متقاعد می شوند که به آخر خط رسیده اند.
اما زوج های موفق، احساس مهر و محبت و حتی توقعات و انتظارات و نارضایتی خود را به طور صریح بیان می کنند و به طور مداوم با هم به گفت و شنود می پردازند تا به توافق و درک متقابل برسند. در حالی که زوج های ناموفق، شفاف عمل نمی کنند و با پنهان کاری و نادیده گرفتن احساسات خود و همسرشان، از بیان نیازهای واقعی شان، طفره می روند.
این ها واقعیت زندگی مشترک است که شاید شما در دوران نامزدی متوجه آن نشوید زیرا درگیر هیجاناتی هستید که کاملا طبیعی است، اما نمی گذاشته تا با چم و خم های ارتباطی با همسرتان آشنا شوید.
واقع نگر باشید. دوست داشتن هایی که از این به بعد در قلبتان نسبت به همسرتان حس می کنید، بر پایه شناخت، گذشت و توجه به یکدیگر است. اصطلاحا دوست داشتن های منطقی که شاید ایجاد آن سخت تر باشد، اما ماندگارتر و عمیق تر است.
چطور اختلافات را حل کنیم؟
در هنگام بروز اختلافات، به این فکر کنید که چگونه می توانید مشکلات را حل کنید، به هم نزدیک شوید و رابطه تان را از روزمرگی نجات دهید. عشق میوه زمان است. اجازه دهید در طول زمان برسد و به کمال خود نزدیک شود.
برای حل مشکلاتی که در دوران نامزدی یا سال های اولیه زندگی ایجاد می شود، هیچ کدام از قدرتتان استفاده نکنید. اگر یکی از شما از دیگری تواناتر است، اگر یکی از شما از دیگری باسوادتر است و... نباید از این موضع با طرف دیگر رفتار کند. باید در موضعی برابر به حل مشکلات دو نفره تان بپردازید.
در حل مساله ، از نظرات هر دو نفرتان استفاده کنید. اولویت اصلی، مصالح دو نفره شماست و اولویت بعدی، منافع یا نظر خانواده ها درباره یک موضوع. هیچ وقت به خاطر خواسته های نامعقول اطرافیان، مصالح زندگی دو نفره تان را نادیده نگیرید و باعث ایجاد تنش نشوید.
در اتخاذ راه حل، هر دو شما فکر کنید. درست است که در زندگی مشترک، سکاندار یک نفر است اما هر دو شما باید پارو بزنید. پس راه حل انتخابی باید هر دو نفرتان را راضی کند. اگر دو طرف راه حلی را آزادانه انتخاب نکنند ممکن است بعدا به آن عمل هم نشود. وقتی ظاهرا به یک نتیجه قابل قبول برای هر دو طرف نزدیک شدید، آن را بیان کنید تا مطمئن شوید هر دو طرف فهمیده اند تا سوء تفاهمی پیش نیاید.
درست انتقاد کردن و درست شکایت کردن از مشکلات را یاد بگیرید. انتقاد از شریک زندگی با یک نقد ساده یا ابراز شکایت متفاوت است. نباید ابراز ناراحتی شما از مشکلات، حالت حمله به شریک زندگی را به خود بگیرد.
زندگی یا رابطه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. زمانی که شما رابطه دیگران را با رابطه خودتان یا همسرتان را با همسر دیگران مقایسه می کنید، همه چیز سریع بهم می ریزد. بهتر است که رفتار امروزتان را با آنچه که دیروز بوده مقایسه کنید و به یاد داشته باشید که شما هرگز نمی توانید واقعا دریابید که در روابط افراد دیگر چه می گذرد.
منبع: تبیان


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/73896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان