دسری برای دورهمیهای دوستانه؛ طرز تهیۀ پاناکوتا شکلاتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. باتوجهبه اینکه طرز تهیۀ انواع دسر و بهویژه پاناکوتا با استقبال شما مواجه شده است، طبق درخواستهای شما، سرآشپز روزچین اینبار روش تهیۀ پاناکوتا شکلاتی را در اختیار شما قرار میدهد. با دیدن ویدئویی که در این مطلب ارائه شده بهراحتی میتوانید یک دسر لذیذ و زیبا در منزل تدارک ببینید.
مواد لازم برای پاناکوتا شکلاتی
شیر: 200 میلیلیتر ویپینگ کرم (خامۀ زدهشده): 200 میلیلیتر پودر ژلاتین: نصف قاشق غذاخوری (5 گرم) آب: دو قاشق غذاخوری (30 میلیلیتر) شکر: دو قاشق غذاخوری (30 گرم) نمک: در حد نوک انگشت عصارۀ وانیل: یک قاشق چایخوری (5 گرم) شکلات نیمهشیرین: 120 گرم مواد لازم برای سس شکلاتی پاناکوتا
پاناکوتا شکلاتی ویپینگ کرم: دوسوم پیمانه (160 میلیلیتر) شکلات نیمهشیرین: 120 گرم (50 تا 70 درصد شیرین) طرز تهیۀ پاناکوتا شکلاتی
لیوانهای شیشهای مناسبی را برای پاناکوتا انتخاب کنید و داخلشان را با کمی
روغن بدون بو و مزه چرب کنید. ابتدا پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
دانلود رایگان
شیر، شکر و خامۀ زدهشده و کمی نمک را در ظرفی بریزید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا مواد به دمای جوش برسند و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید؛ مواد داخل ظرف نباید بجوشد و قل بزند.
حالا عصارۀ وانیل و
شکلات نیمهشیرین را به این مخلوط اضافه کنید و همبزنید تا
شکلات کاملاً در آن حل شود. در این مرحله پودر ژلاتین و آب را که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید و همبزنید تا در مخلوط شما کاملاً حل شود. مخلوط را در لیوانها بریزید و 4
ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا پاناکوتا خودش را بگیرد.
مقداری
شکلات نیمهشیرین را در خامۀ زدهشده بریزید و به روش بنماری (روی حرارت بخار آب) حل کنید. مواد را روی حرارت غیرمستقیم همبزنید تا
شکلات در خامه کاملاً حل شود و سس شکلاتی یکدستی ایجاد شود.
وقتی پاناکوتا را از یخچال بیرون آوردید، در یک کاسه کمی آب داغ بریزید و لیوان را در آن فرو ببرید و کف لیوان را کمی نگه دارید تا پاناکوتا بهراحتی از ظرف جدا شود. لیوان را روی بشقاب مناسبِ سرو برگردانید و به دیوارههای لیوان ضربه بزنید تا پاناکوتا از لیوان جدا شود. میتوانید قبل از برگرداندن لیوان با نوک چاقو لبههای پاناکوتا را از لیوان جدا کنید.
حالا سس شکلاتی را روی پاناکوتا بریزید و پاناکوتا شکلاتی را با میوههای دلخواه تزئین و سرو کنید.
پاناکوتا شکلاتی نوش جان!
-
سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲:۱۸
-
۲۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/77847/