دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید. مواد مورد نیاز: نصف عدد گل کلم بزرگ ¾ پیمانه آرد ¾ پیمانه شیر 1 پیمانه پودر نان سوخاری ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک دریا فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید. گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند. سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید. گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود. سس تسو مواد مورد نیاز: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده 1 قاشق غذاخوری آرد 1/3 پیمانه شکر قهوه ای 1/3 پیمانه سس سویا 1/3 پیمانه سرکه ½ پیمانه عصاره سبزیجات 1 و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید. رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید. آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید. سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. 7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید. سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید. پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰:۳۲ ۳۳۰ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/78381/