طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر
صد گرم بلغور جو دوسر به شما 400 کالری و 28 گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود 166 کالری همراه با 126 کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.
مواد لازم برای حریره بادام زمینی و جودوسر :
جو پوست کنده | 1 فنجان |
آب | 3 فنجان |
بادام زمینی برشته شده و بدون نمک | 15 عدد |
کشمش | ¼ فنجان |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
شیر | 1 فنجان |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
موز قطعه قطعه شده | 1 عدد |
طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر :
جوها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.
یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بخیسند.
آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.
جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.
بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت 3 دقیقه مواد پخته شوند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمشها را اضافه کنید.
شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.
قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است. نوش جان
منبع : setare.com
-
شنبه ۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۴:۵۶:۰۹
-
۲۵۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/78868/