برای تازه نگه داشتن سالاد چه کار کنیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است.
این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش غذا میل می کردند، اما از ابتدای قرن پانزدهم میلادی، سالادها کمکم به شکل امروزی خود درآمد. در ادامه روش های تازه نگه داشتن سالاد را بخوانید .
روش های تازه نگه داشتن سالاد
در کل، «سالاد» غذا یا پیش غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و… سرو میشود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و… نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش تغذیه ای آن بیشتر می شود و می توان به عنوان غذا نیز آن را میل کرد.
7 توصیه برای حفظ تازگی و تردی کاهو
1) هنگام خرید، کاهوی سالم و تازه را انتخاب کنید.
2) پس از بازگشت به منزل، فورا برگ های کاهو را جدا کنید و با آب فراوان بشویید.
3) چند دقیقه ای برگ ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با دستمال خشک کن کاملا آنها را خشک کنید.
مجددا برگ ها را در پارچه دیگری بپیچید و در کیسه بدون منفذ بگذارید.
4) برای اطمینان از جذب رطوبت باقیمانده می توانید یک تکه نان خشک نیز در کیسه بگذارید.
توصیه هایی برای تازه نگه داشتن سالاد
-
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳:۲۱
-
۹۰ بازديد
-
پرشین وی - خانه داری
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/82851/