آریا بانو

آخرين مطالب

روش زرشکی شدن مربای به و نکاتی برای طبخ آن خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تقریبا تمام ما از میل کردن مربای به لذت می‌بریم، اما همانطور که می‌دانید بعضی از انواع این مربا قرمز هستند. اگر از روش زرشکی شدن مربای به اطلاع ندارید، با ما همراه باشید.


سرویس آشپزی - به خواص بسیاری دارد، به علاوه مربای آن نیز لذیذ است؛ بنابراین اکثر ما ترجیح می‌دهیم آن را در خانه طبخ کنیم. اگرچه یک طرز تهیه کلی برای مربای به وجود دارد، اما گاهی این خوراکی خوشمزه را به رنگ زرد و گاهی به رنگ قرمز دیده‌ایم. جالب است بدانید که روش زرشکی شدن مربای به، ارتباطی به تغییر دادن دستور تهیه آن ندارد و تنها با رعایت نکاتی در هنگام طبخ مربای به می‌توانید مربای خوش رنگ داشته باشید.
روش زرشکی شدن مربای به
برای زرشکی شدن مربای به، نکات زیر را در هنگام تهیه آن در نظر داشته باشید:
برعکس سایر مرباها، هنگام تهیه مربای به باید درب ظرف بسته باشد. این موضوع بسیار اهمیت دارد، بنابراین حتما آن را در نظر بگیرید. حتما از دیگ مسی سفیده شده برای طبخ این مربا استفاده کنید. هنگام جوشیدن به و شربت در دیگ مسی، رنگ مربا به زرشکی تغییر خواهد کرد. اگر از ترشی مانند آبلیمو برای مزه دار کردن استفاده می‌کنید، باید آن را در آخر مرحله اضافه کرده و پس از دو جوش، مربا را از روی حرارت بردارید.
از میوه‌های به سالم و بدون لکه و زدگی استفاده کنید. همواره میوه‌هایی که برای مربا استفاده می‌شود، باید سالم و بدون لکه باشند.
حتما هسته‌ها و بخش‌های سفت میانی به را جدا کنید.
ترجیحا پوست به را بگیرید یا آنقدر آن را بشویید که تمام کرک‌های موجود روی پوست به از بین برود.
البته لازم به ذکر است که استفاده از دیگ مسی برای طبخ این مربا، حتی طعم آن را نیز بهبود می‌دهد. اکنون روش زرشکی شدن مربای به را می‌دانید و می‌توانید این مربا را خوش رنگ و خوش عطر تهیه کنید.

طرز تهیه مربای به زرشکی
به منظور تهیه این مربای زرشکی رنگ به پنج ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
به یک کیلوگرم
شکر 400 الی 500 گرم
آبلیمو یک چهارم استکان
دانه هل نکوبیده نصف قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
ابتدا به‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. هسته‌ها و قسمت سفت میوه را بگیرید.
پوست به را گرفته و آن را خرد کنید. به را همراه با پنج لیوان آب، در یک قابلمه مسی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و درب ظرف را ببندید. زمانی که به پخته شد (نباید له شود)، شکر و هل را به مربا اضافه کنید. مجددا درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم حدود چهار ساعت قرار دهید تا مربا کاملا آماده شود. در آخر کار آبلیمو را اضافه کنید، دو جوش که زد، مربا آماده است. مربا را در دیگ مسی یک شب تا صبح رها کنید و سپس داخل ظرف ریخته، درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.
توجه داشته باشید که حجم شربت در ظرف مربا باید بیشتر از میوه باشد تا تکه‌های به در ظرف له نشوند. سعی کنید هنگامی که مربا را برای سرو در ظرف دیگری می‌کشید، مقدار شربت کمتری بریزید و بعد شربت اضافی را مجددا به مربا اضافه کنید. به این ترتیب باقیمانده مربای به شربت کافی دارد تا له نشود. اگر ترشی مربا کم باشد یا بیش از حد جوشیده باشد، باعث شکرک زدن مربا خواهد شد. اگر این اتفاق برای مربا شما افتاد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید که دو جوش بزنید. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد. صبر کنید تا مربا سرد گردد و مجددا آن را در ظرف ریخته و در یخچال قرار دهید. همانطور که خواندید، روش زرشکی شدن مربای به، ارتباطی به شیوه طبخ مربا ندارد و تنها با رعایت نکاتی ساده می‌توانید این مربا را با رنگی زیبا تهیه کنید.
آناهید اعظمی فر

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/90982/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه جهت افزایش تمرکز

برای خوب شدن سرفه آنتی‌بیوتیک بخوریم؟

کمالوند: بعد از بازی تراکتور حرف های مهمی دارم

خلاصه بازی وستهم 1 - بایرلورکوزن 1

برتری رئال مادرید مقابل منچسترسیتی در ضربات پنالتی به روایت کارتون

خنده های یورگن کلوپ در لحظات پایانی بازی آتالانتا و لیورپول و حذف از لیگ اروپا

سیو برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال 2023/24

جراحت سنگین داور، بازداشت و حکم جلب؛ فرجام تلخ کشتی نونهالان

آاس رم (3) 2-1 (1) میلان؛ شیطان در جهنم المپیکو سوخت

خلاصه بازی آاس رم 2 - آث میلان 1

نماشی دیگر از گلر دیوانه با دو کارت زرد!

آخرین بازی اروپایی کلوپ و لیورپول

لورکوزن ادامه می‌دهد؛ نیمه نهایی و رکورد

واکنش آتالانتا به صعود تاریخی

خاطره تیری آنری از بهترین گلی که لیونل مسی به ثمر رسانده است

وقتی آنتونیو رودیگر جهت ضربه پنالتی متئو کواچیچ را به آندری لونین نشان می‌دهد!

گل اول میلان توسط گابیا در دقیقه 85

خلاصه بازی آتالانتا 0 - لیورپول 1

محمد عباس‌زاده دوباره در نقش رهبر نساجی

24 هفته صبر و یک تغییر تیم برای گلزنی!

شروع قوی رم؛ میلان آچمز شد!

دو مصدوم و یک اخراجی، امیدواری میلان به کامبک

پیروزی یوزهای ایرانی در گام نخست آسیا

عملکرد تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان از زبان رعدی

جریمه 10 درصدی پس از باخت به پرسپولیس

استفاده حداکثری از غیبت تورس و زنده‌روح

سیو تک دست دیدنی آلیسون در دیدار برابر آتالانتا

گل دوم آاس رم به میلان با ضربه تماشایی دیبالا

واکنش اوسمار به تحریم کنفرانسش در آبادان

صلاح امید را به لیورپول برگرداند

سنگ تمام مردم آبادان برای گلزن پرسپولیس

گل اول وستهم توسط آنتونیو در دقیقه 12

ویدئویی که سایت رهبری برای مدال آوران تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی منتشر کرد

اخراج چلیک و ده نفره شدن آاس رم مقابل میلان

آهنگ بی نظیر The magus اثری از یانی

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

عملیات انتقال بیمار 300 کیلویی به بیمارستان مسکو!

تلاوت دلنشین سوره قیامت با صدای استاد عبدالباسط

ماکارونی رو فقط با این دستور ویژه بپزید

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

برای مادربزرگتان سجاده جیبی بدوزید

ساخت گلدانی خوش آب و رنگ به شکل توت فرنگی

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

زیبایی شناسی معشوق در شعر فارسی

جنجال در لیگ کنفرانس؛ مربیان معروف درگیر شدند

نصرتی: دوست داریم سهمیه آسیا بگیریم

تحریم نشست خبری اوسمار ویرا توسط خبرنگاران

نجات مهم در کامبک بزرگ آبی‌ها

گل مارادونایی لیونل مسی به ختافه

ژوزه مورینیو: من محمد صلاح را برای چلسی خریدم!