آریا بانو

آخرين مطالب

دختران دلنوشته های خود را برای معاون رئیس جمهوری می نویسند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در اقدامی جدید دختران محصل در دوره اول و دوم متوسطه را به نوشتن دلنوشته و مشکلات مربوط به خود برای این معاونت دعوت کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، چندی پیش عباس سلطانیان، معاون آموزش دوره متوسطه دوم وزارت آموزش و پرورش از ترک تحصیل 151 هزار و 46 دختر در سال تحصیلی 96-97 خبر داده بود. او تعداد دانش آموزان دختر گروه سنی 15 و 16 ساله را در سال جاری، یک میلیون و هفت هزار و دو نفر اعلام کرده و گفته بود از این تعداد دانش ‌آموز 817 هزار و 959 نفر در حال حاضر مشغول تحصیل هستند.
به گفته وی، علاوه بر این آمار، یک جمعیت 15 و 16 ساله هم داریم که در دوره‌ های دیگر تحصیل می‌ کنند یعنی بنا به دلایلی هنوز در دوره‌ های متوسطه اول درس می ‌خوانند اما سن‌ آنان مربوط به دوره دوم متوسطه است و تعداد این دانش آموزان هم حدود 37 هزار و 999 نفر است. یعنی اگر بخواهیم جمعیت بازمانده از تحصیل دختران را محاسبه کنیم، در سال 97-96 تعداد دانش آموزان دختری که در هیچ پایگاهی ثبت نام نکردند و هیچ جا مشخصات ‌آنان ثبت نشده است و دانش آموز محسوب نمی ‌شوند، 151 هزار و 46 نفر است.
شاید ابتکار به دلیل اینگونه مشکلات دختران دانش آموز، چنین پیشنهادی را مطرح کرده است، شاید هم می خواهد دانش آموزان و دختران ایران زمین مشکلاتشان را به گوش مسئولان برسانند و خود به عنوان یکی از شنونده های اصلی، با حضور در جلسات هیات دولت آنها را مطرح کند و روزنه ها و امیدهایی برای رفع مشکلات آنها از این طریق نیز فراهم آید.
از این رو، معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، با انتشار اطلاعیه ای در پست الکترونیک women@iripo.ir با عنوان «بنویسید دختران ایران زمین» از دختران دوره متوسطه درخواست کرد چالش های پیش رو و انتظارات خود را برای این معاونت بنویسند.
ابتکار از دختران نوجوان ایران زمینه دعوت کرده است که نوشته های خود را در حداکثر 500 کلمه به آدرس این پست الکترونیکی ارسال کنند، حتی از بهترین نوشته های ارسالی هم تقدیر می شود.
سه سوالی که ابتکار از دانش آموزان دختر داشته است، این است که «از نظر شما چالش های پیش روی دختران ایران زمین چیست؟» ، «معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده برای دختران این مرز و بوم می تواند ....؟» و «آنچه که از معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری انتظار داریم این است که ...؟»
دختران دوره متوسطه اول و دوم برای نوشتن نامه به معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تا یکم آبان ماه مهلت دارند.
فرحناز مینایی پور مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش نیز پیشتر گفته بود که پوشش تحصیلی دوره ابتدایی دختران و پسران ٩٨،١٣ درصد است و این میزان در میان دختران ٩٨ درصد است. پوشش تحصیلی دوره متوسطه دوم در مجموع ٨٣،١٣ درصد است که دختران ٨١ و پسران ٨٣ درصد را شامل هستند.
وی گفته بود که این آمار در مقطع متوسطه اول در مجموع دختران و پسران ٩٣،5 درصد است که دختران ٩٢ درصد و پسران ٩4،٩5 درصد این سهم را شامل می شوند؛ از این رو می توان گفت که دختران ما مظلوم واقع شده اند. فقر مالی مانند نداشتن کیف، کتاب و کفش دلیل نرفتن دانش آموزان پسر به مدرسه است اما دلیل عمده بازماندن از تحصیل دختران، فقر فرهنگی است.
بر این اساس به نظر می رسد ابتکار در نظر دارد با این اقدام، با مشکلات دختران نوجوان آشنایی یابد تا شاید راهکارهایی عملی برای رفع آنها از سوی مسئولان مربوطه اندیشیده شود.
در مجموع نیمی از جمعیت 80 میلیونی ایران را بانوان تشکیل می دهند. از 13 میلیون دانش آموز در حال تحصیل، حدود 6 میلیون دانش آموز دختر در مدارس مختلف کشور تحصیل می‌ کنند.
* 7268*1834

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/92084/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد

وقتی والدینتان خیانت می‌کنند چه باید بکنید

اعتماد چیزی که این روزها گم شده

چگونه در 50 سالگی جوانتر به نظر برسید!

چگونه میان خواهر و برادرها مصالحه کنیم؟

نقش خانواده در عبور ایمن نوجوان از فضای مجازی

بلوغ زودرس نوجوانان امروز، از علل تا راه های درمان

چطور مهرطلب ها را بشناسیم؟

آیا افراد باهوش‌ احمق‌اند؟

اگر دوست تان این ویژگی ها را دارد، دشمن شماست

دلشوره‌ و اضطراب ناگهانی را جدی بگیرید!

زبان بدن شما چه می گوید؟

چرا باید راز دار باشیم؟

فعالیت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی میشود

چرا اعتماد به نفسم پایین است؟

چرا وقتی عصبانی هستم به دیگران گیر می دهم؟

مدیریت زمان با این 8 ترفند مهم

اصلی ترین درمان های وسواس را بشناسیم

اختلال یادگیری چیست؟

با چنین روش هایی فقیر باقی می مانید!

راهکارهای ساده برای مدیریت افسردگی

گروه درمانی چیست؟

این عادت ها را همین حالا کنار بگذارید

چطور برای همه چیز وقت پیدا کنیم ؟

29 پیشنهاد برای قاطع تر شدن شما

آنچه باعث پیشرفت نکردن شما می شود، چیست؟

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد آذر ماه

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد آذر ماه

هر روز وقتی از خواب بیدار میشوم احساس خستگی میکنم

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد دی ماه

علایق و روحیات جنسی - روانی مرد متولد دی ماه

چطور حرف به کرسی می نشیند؟