طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
نحوه پخت سوپ سیب زمینی خامه ای
مواد لازم برای سوپ سیب زمینی خامه ای :
سیب زمینی بزرگ | 4 عدد |
روغن پخت و پز | به مقدار لازم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | یک پیمانه |
ساقه کرفس خردشده | نصف پیمانه |
سیر | 3 حبه |
پونه خشک | یک قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | سه چهارم قاشق چایخوری |
پودر زیره | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
آب مرغ یا سبزیجات | 3 پیمانه |
شیرنارگیل | 400 گرم |
تزئینات: پیازچه، ماست یونانی، گردوی تفت داده شده
طرز تهیه سوپ
سیب زمینی خامه ای :
با
کباب کردن
سیب زمینیها شروع کنید. دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید.
سیب زمینیها را از وسط نصف کنید و روی آنها
روغن بمالید و روی سینی قرار دهید. به مدت 30 دقیقه
کباب کنید. پوستشان را بکنید. داخل یک کاسه بریزید و کاملا له کنید.
وقتی
سیب زمینیها درحال
کباب شدن هستند. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را در آن ذوب کنید.
پیاز و کرفس خردشده را اضافه کنید، بپزید و حدود 5 دقیقه هم بزنید. سیرها را مستقیما داخل تابه رنده کنید. پونه، زنجبیل، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. بپزید و یک دقیقه هم بزنید.
آب مرغ یا سبزیجات و
شیر نارگیل را داخل آن بریزید و وقتی نیم جوش شد، حرارت را کم کنید تا
سیب زمینیها آماده شوند.
سیب زمینی های له شده را داخل مواد بریزید و کاملا ترکیب کنید. نمک و فلفل آن را مزه کنید. برای اینکه ترکیب یکدستی داشته باشید، سوپ را به مخلوط کن انتقال دهید.
گرم میل کنید، اگر مایلید با
پیاز و ماست یونانی و گردو تزئین کنید.
منبع : bartarinha.ir
-
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۶:۳۲
-
۳۷۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/92939/