آریا بانو

آخرين مطالب

از صفر تا صد آشپزی: تفت دادن و سرخ کردن خانه داري

از صفر تا صد آشپزی: تفت دادن و سرخ کردن

  بزرگنمايي:

آریا بانو - درس آشپزی امروز نکاتی درباره تفت دادن و سرخ کردن است. شاید در کل تفاوت زیادی با هم نداشته باشند اما نتیجه کار متفاوت است.
هر دو در طعم غذا بسیار مهم و موثر هستند. پس برای شروع باید درباره آن ها بیشتر بدانیم.
قبل از اضافه کردن غذا به تابه روغن باید جلزولز کند در غیر اینصورت روغن به اندازه کافی داغ نشده است.
نیاز نیست حتما طبق دستور عمل کنید. می توانید در صورت نیاز شعله را کم یا زیاد کنید. اگر غذا بیش از حد سرخ شده است شعله را کم کنید و اگر هیچ سر و صدایی از تاوه نمی آید شعله را زیاد کنید.
شعله های همه گازها یک اندازه نیست بنابراین باید به اندازه شعله گازتان نگاه کنید.
سرخ کردن چیست؟

سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمایل به رنگ قهوه ای می شود. بنابراین نیازی به هم زدن غذا ندارید و باید هیچ تکانی به آن ندهید تا سرخ و طلایی رنگ شود. در سرخ کردن روغن بیشتری مورد نیاز است.
سرخ کردن در تابه های بزرگ و با لبه های کوتاه بهتر است.
هنگام سرخ کردن داخل تابه را نباید بیش از حد پر کنیم. زیرا اگر فضای کافی وجود نداشته باشد غذا به جای سرخ شدن بخارپز می شود.
فراموش نکنید که برای جلوگیری از پاشیده شدن روغن از درپوش توری استفاده کنید.
وسایل مورد نیاز برای سرخ کردن
تابه های بزرگ (30 الی 35 سانتیمتری) و ترجیحا نچسب
روغن دلخواهتان
انبرک برای حرکت دادن غذا
درپوش توری
سینی توری یا دستمال برای گرفتن روغن غذا

چگونه سرخ کنیم؟
تابه خالی را روی شعله متوسط گاز گرم کنید.
بعد از گرم شدن تاوه روغن را اضافه کنید. وقتی روغن شروع به جلزولز کرد غذا را اضافه کنید.
غذا را در تابه حرکت دهید تا کاملا به روغن آغشته شود. اگر گوشت چرخ کرده سرخ می کنید آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید.
غذا را بدون تکان دادن اجازه دهید سرخ شود تا زمانی که رنگ متمایل به قهوه ای شود.
وقتی یک طرف غذا سرخ شد طرف دیگر را برگردانید.
اگر وسط غذا نپخته است شعله را کم کنید تا بپزد.
هنگام برداشتن غذا از داخل تابه فراموش نکنید که تابه را از روی شعله بردارید چون ممکن است بیشتر سرخ شود.
اگر غذایی که سرخ می کنید آغشته به پودر سوخاری است آن را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

تفت دادن چیست؟
تفت دادن یکی از تکنیک های آشپزی است که غذا را در حد پخته شدن روی شعله متوسط تا زیاد دائم هم می زنند. حرارت شعله به نتیجه کاری که می خواهید بستگی دارد.
تفت دادن روی شعله زیاد غذا را سریع سرخ و قهوه ای رنگ می کند. تفت دادن روی شعله متوسط باعث می شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشیده شود. تا زمانی که رطوبت غذا گرفته نشود سرخ نمی شود.

تفت دادن غذاهای معطری مثل پیاز، کرفس، فلفل، سیر و هویج را نرم می کند و طعم و رنگ ادیپویه جات را بیشتر می کند.
غذا را می توانید هم داخل تابه و هم داخل قابلمه تفت بدهید البته اگر قرار است در مرحله بعد آن را سرخ کنید در تابه بهتر است.
وسایل مورد نیاز برای تفت دادن
تابه یا قابلمه بزرگ
روغن
قاشق چوبی یا پلاستیکی

چگونه تفت دهیم؟
تابه یا قابلمه را روی شعله متوسط گرم کنید.
بعد از داغ شدن تابه روغن را اضافه کنید. (1 یا 2 قاشق غذاخوری کافی است. اما در صورت نیاز می توانید روغن بیشتری اضافه کنید.)
غذا را اضافه کرده و هم بزنید تا روغن کاملا آن را بپوشاند و به تاوه نچسبد.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه جامبو شلز شکم پر

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده به 2 روش

ماسک سیب زمینی برای سیاهی دور چشم

طرز تهیه انواع دمنوش لاغری

مدل‌های جذاب بستن دستمال سر دخترانه

پنج ترفند برای چیدمان منزل بر اساس فرم و ابعاد خانه

آشنایی با خواص و فواید روغن کرچک برای مو

زیباترین دسته گل‌ عروس

طرز تهیه سوپ انار

طرز تهیه دونات پرتقالی

طرز تهیه ژله ساده + نمونه‌های تزیین

طرز تهیه انواع کتلت مرغ

چگونه دکوراسیون خانه را برای زمستان تغییر دهیم؟

انواع نرده راه پله؛ مدل نرده‌ راه پله مناسب برای ساختمان شما

طبع زیتون و خواص انواع مختلف آن

طرز تهیه نان خرمایی، عصرانه ای بی نظیر

طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای

طرز تهیه سالاد پنیر به 2 روش قالبی و کبابی

طرز تهیه میلک شیک نسکافه و نحوه سرو آن

طرز تهیه زرشک پلو، غذایی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه انواع تنقلات شب یلدا

مدل ابرو شیطونی

همه چیز درباره ماهی

طرز تهیه ژله انار ویژه شب یلدا

طرز تهیه ژله هندوانه مخصوص شب یلدا

دکوراسیون پذیرایی کوچک با استفاده‌ی بهینه از فضا

روش درست کردن لایه بردار صورت مناسب فصل پاییز

طرز تهیه میگو پلو با شوید، غذایی جنوبی و لذیذ

طرز تهیه انواع سرکه و ترشی و چاتنی های ترشی

طرز تهیه چند نوع نرم کننده طبیعی مو و فواید آن

مدل ابرو پهن صاف یا اسپرت؛ کدام مناسب شماست؟

انتخاب مدل پنجره مناسب برای خانه

ناخن مصنوعی سولار چیست و چه فواید و مضراتی دارد؟

آشنایی با طرح های مختلف شومینه و هماهنگ کردن آن با دکوراسیون خانه

طرز تهیه پولکی اصفهان + میزان کالری و ارزش غذایی

طرز تهیه 3 نوع غذای سریع با مرغ

انواع مدل ناخن مصنوعی دخترانه و نکاتی پیرامون آن

رنگ اتاق دخترانه ، چگونه می توانید یک فضای شاد برای دلبندتان ایجاد کنید!؟

شامپو برای رشد سریع مو

نحوه تکثیر و پرورش گل اشک تمساح

آموزش گلدوزی با دست (دوخت‌های پایه)

هایلایت مو بدون دکلره چگونه انجام می‌شود؟

تشخیص روغن حیوانی اصل

مدل راه پله گرد، جذاب و لوکس

بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی

رنگ مد سال 2019 به معرفی موسسه پنتون

با مد روزترین شهرهای دنیا آشنا شوید

دارو گیاهی برای رشد سریع مو

طرز تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات

آموزش ماساژ صورت