فوت وفن های مهم برای خوش طعم کردن سوپ خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سوپ یکی از غذاهای تقریبا ساده ای است که هم در فصل سرما می توان میل کرد و هم غذای مناسب برای بهتر شدن حال بیمار است
بعضی غذاهای فصل سرما و فصل گرما با هم متفاوتند در کل در ایران غذاهای با اصالت زیادی پخت می شود
بخصوص استان های کشور ایران که هر کدام غذاهای خوشمزه مخصوص به خودشان را دارند که تنوع زیادی
دارد بخصوص استان گیلان در این بین ممکن است فردی بیمار شود و بیماری ان سرماخوردگی باشد بنابراین
باید از غذاهایی که گرم و بدون روغن هستند استفاده شد مثل انواع سوپ خوشمزه که با نکات مهم آشپزی
می توان آنها خوش طعم کرد که در پرشین وی بخوانید
نکات مهم برای پخت سوپ خوشمزه
1 – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.
در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.
2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست.
پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.
3 – توجه نکردن به غلظت سوپ
غذای خوشمزه
-
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۰:۴۲
-
۱۹۷ بازديد
-
پرشین وی - خانه داری
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/95198/