آریا بانو

آخرين مطالب

آشنایی با خواص آب پنیر پزشکي

آشنایی با خواص آب پنیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
از خواص آب پنیر سم زدایی از کل بدن است
آب پنیر را اغلب ما در خانه هایمان دیده ایم که پس از تمام شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند.
آب پنیر را اغلب ما در خانه هایمان دیده ایم که پس از تمام شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند. ولی لازم است بدانید که آب پنیر به عنوان معجزه ای در هرخانه می باشد خواص بی نظیری دارد.
خواص آب پنیر در تمام جهان اثبات شده است که برای درمان بیماری های مختلفی از جمله سوزش ادرار و کلیه مناسب است.
خواص آب پنیر تا حدی است که دو ضرب المثل ایتالیایی درباره ی آن وجود دارد: «اگر می خواهی سالم و فعال بمانی، آب پنیر بخور.» و «اگر انسان ها هر روز آب پنیر بخورند، دکترها بیکار می شوند.» از جمله فایده های بی شماری که برای آب پنیر برشمرده اند، می توان به این موارد اشاره کرد:
بالابَرنده ی سرعت هضم غذا، بهترین ضدیبوست، بهترین کاهش دهنده ی وزن، بهترین ازبین برنده ی سلولیت، بهترین پایین آورنده ی چربی خون، بهترین تنظیم کننده ی قند خون، بهترین تنظیم کننده ی فشار خون بالا، بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران، بهترین مکمل غذایی برای سال مندان، دارای اثر آنتی اکسیدانیِ فوق العاده، مفید در رشد و تقویت استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به دفع سنگ کلیه، کمک به دفع سنگ صفرا، درمان تورم مفاصل دست و پا، مفید برای افرادی که از خوردن مواد حاوی پروتئین منع شده اند.
این پروتئین سرشار از مواد مغذی و اسیدهای آمینه است و قدرت، اندازه و توده ی عضلانی بدن را افزایش می دهد. اگر آب پنیر «افتیمون» خورده شود، مسهل سودا بوده و تلخی صفرا را دفع می کند. به علت رقت و لطافت، نیروی آن زیاد است، اخلاط شدید را آرام می سازد، نرم کننده ی جرم بیماری زاست و ماده ی بیماری زای مقاوم را به تدریج، تجزیه و حل می کند. این دارو از نظر خاصیت گرم است. مسهل و بازکننده، مدر و تسکین دهنده ی حالت های التهاب است. در بیماری حاد سوداوی، مالیخولیا، داءالفیل، سوزش ادرار و ضعف کلیه ها و کمک به انجام عمل آن ها، ضدسنگ، ضدزخم مثانه، درمان زخم های تازه و کهنه و کم سویی چشم کاربرد دارد.
خاصیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز بدن پاک سازی می کند؛ به همین دلیل، در درمان انواع لک های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاج ها و انواع اختلال های خلقی مفید است.
امروزه به دلیل آلودگی هوا و استفاده از انواع غذاهای کارخانه ای، میزان سموم موجود در خون و کبد زیاد است. توصیه می شود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند. مصرف آن در همه ی سنین بلامانع است. پروتئین های آب پنیر، پس از قرار گرفتن در محیط اسیدی معده، سریع از معده عبور کرده و به روده ی کوچک می رسند. این پروتئین ها در آن جا هیدرولیز شده و بهتر از کازئین جذب می گردند. جای تعجب است که این ماده ی خوراکی، تنها در مراکز فروش مکمل های بدن سازی یا داروخانه ها یافت می شود.
آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند، درست است که سایز بدن گاهی مهم است اما مطمئنا می دانید که حفظ وزن سالم برای بدن مهم تر است. پروتئین وی می تواند راه حلی سالم و خوشمزه برای حفظ توده‌ی بدنی بدون چربی تان باشد. زیرا پروتئین وی اشتها را سرکوب می کند و شما را قادر می سازد کالری دریافتی تان را کنترل کنید.
آب پنیر، دارای مقادیر زیادی مواد معدنی، به ویژه کلسیم است و ویتامین های محلول در آب آن، مثل ویتامین B2 و B6 نیز بیش تر است؛ بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه می شود. ویتامین و آب معدنی موجود در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغرشدن را تسهیل می کند.

آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند
محافظت در برابر سرطان رادیکال های آزاد بزرگ ترین دشمن شما هستند چرا که دلیل اصلی ایجاد سلول های سرطانی به شمار می روند. پروتئین وی یک محافظ طبیعی در برابر سرطان است، زیرا حاوی آمینواسیدهایی است که می توانند آنتی اکسیدان های ابرقدرتی بسازند که به خوبی با رادیکال های آزاد مبارزه کنند.
علاوه بر این، هضم غذا را شدت می بخشد. وقتی پنیر را در آب نمک می اندازیم، بهترین و مفیدترین عناصر آن، از جمله کلسیم را وارد آب کرده و دور می ریزیم و چیزی می خوریم که خاصیت درمانی ندارد. خوردن ماست های ترش شده هم، گاهی خطرناک و زیان آور است.
برای تهیه ی یک مسهل برای افرادی که یبوست دارند، باید هندوانه ای را نصف و هسته های آن را خارج کنید؛ سپس گوشت آن را جدا کرده و با نیم لیتر آب ماست، به شکل پوره درآورید. با افزودن وانیل و شکر، مزه ی آن را بهتر کنید. گفتنی است کسانی که یبوست ندارند باید از مصرف آب ماست به این شکل خودداری کنند؛ زیرا باعث اسهال می شود.
تولید یک جای گزین برای شیر مادر، بسیار بحث برانگیز است. نوزادان، روزانه سه گرم لاکتوفرین در هفته ی اول زندگی مصرف می کنند. نوزادی که از شیر مادر تغذیه می کند، از نوزادی که شیرخشک می خورد، میکروفلور روده ای غنی تری دارد و بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیل موجود در روده ی این نوزادان، به خوبی از کلونیزه شدن میکروب های بیماری زا جلوگیری می کند.
پودر آب پنیر، به علت داشتن لاکتوز و پروتئین، عامل مهمی در قوی کردن آرد و کاهش نقش نشاسته ی گندم است و می تواند سهمی در کاهش بیاتی نان داشته باشد. افزودن سه درصد پودر آب پنیر به آرد نان سنگک، بهترین نتیجه را از لحاظ تأخیر در بیاتی، افزایش حجم و خوش رنگی نان، با خواص رئولوژیک نشان می دهد.
طرز تهیه آب پنیر
یک لیتر شیر طبیعی را به مدت 20 دقیقه جوشانده و پس از این اجازه دهید تا کمی حرارت از دست داده و نسبتاً ولرم شود سپس یک استکان سرکه خرما(توجه داشته باشید که می توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تاثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر اضافه کرده و به مدت 1 الی 2 ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.
نکات مهم
• آب تهیه شده به هنگام فرآیند تولید ماست نیز خواص ذکر شده را داراست که می توان با استفاده از پارچه آن را از ماست جدا و مصرف کرد.
• می توان مقدار شیر را به میزان بیشتر در نظر گرفته و مقدار بیشتری آب پنیر را برای مصرف حداکثر یک هفته تهیه نمود.
• برای نگهداری آب پنیر از ظروف فلزی استفاده نکنید.
• افرادی که دچار مشکلات روده ای مانند "کولیت روده(سندروم روده تحریک پذیر ibs" هستند نباید از آب پنیر استفاده کنند.
• آب پنیر حاوی لاکتوز است، بنابراین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.
• هر چند مصرف این ماده حیاتی برای بدن لازم است باید مصرف را به ازای هر دو هقته یک هفته قطع کرد تا باعث تنبلی روده نشوید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

برای سلامت مغزتان خمیازه بکشید

در استفاده از نخ دندان کوتاهی نکنید

عوارض عجیب شام نخوردن برای بدن

دانستنی‌هایی درباره فشار خون بالا

بیماری‌های تشدید کننده التهاب مثانه

پیاده‌روی مفیدتر است یا دویدن؟

بهترین و بدترین مواد غذایی برای سیستم گوارش در بهار

پیشنهادهای ساده برای جلوگیری از چاقی در نوروز!

اینفوگرافی؛ کدام مواد غذایی باعث کاهش فشار خون می‌شوند؟

چای سبز به مقابله با چاقی و التهاب کمک می‌کند

خواص سبزی سورل را چه قدر می شناسید؟

چطور دست‌هایمان را جوان نگه داریم؟

علائم سرطان تیروئید که باید بسیار مراقب باشید

سیر تا پیاز مصرف قرص سرماخوردگی

عوارض مصرف بیش از حد شیرینی و آجیل

غذاهای بین‌راهی ارزان قیمت نخورید

زمان دقیق زایمان را با این فرمول محاسبه کنید

کدام ریزش مو قابل برگشت است؟

در حوادث چهارشنبه سوری خود درمانی نکنید

علائم شروع سردرد و حمله میگرنی چیست؟

خوراکی های رنگارنگ برای سلامت پوست

دکتر سلام/ چرا دیدتان تار شده است؟

بلوط موثر در درمان نرمی استخوان

3 خوراکی برای پیشگیری از گرفتگی عروق

چه چیزهایی را جایگزین آجیل کنیم؟

کدام مواد غذایی باعث کاهش فشار خون می‌شوند؟

پوست و مو/ عارضه‌ای پوستی که قاتل زیبایی شماست

آیا در مورد رژیم پالئو تا بحال شنیده‌اید؟

با خواص بی‌نظیر روغن نارگیل آشنا شوید

کنترل سرطان پروستات با مصرف قهوه!

نشانه ابتلا به دیابت نوع 2، پرخوری و احساس خستگی زیاد

کاهش بروز بیماری‌های مزمن با مرطوب کردن پوست

گل سنبل آبی سرطان زاست!

آیا حذف وعده‌های غذایی در لاغری موثر است؟

پیشگیری از اختلالات مغزی کودک با مصرف ویتامین B در دوره بارداری

قابل توجه خانم‌ها؛ به دارو‌های ضد بارداری اعتماد صد درصد نکنید

تغذیه/ آجیل خورها بخوانند

وقتی خواب حمله می‌کند!

کدام سوسیس و کالباس ها سالمند؟

تاثیر مشاوره بر وضعیت زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

مشخصات سوسیس و کالباس خوب را بدانید!

اثرات مخرب آلودگی هوا بر سلامت کودکان

با علل مختلف «ریزش ابرو» آشنا شوید

12 توصیه غذایی در ایام نوروز

12 فایده و زیان موادغذایی تراریخته را بشناسید

چاقی و دخانیات از علل مهم بروز سکته‌های قلبی

علائم ورزش بیش از اندازه چیست؟

هرگز عسل را با این مواد غذایی نخورید!

چند راهکار طبیعی و مؤثر برای از بین بردن «سیاهی زیر چشم»

توصیه‌های غذایی برای زنان بالای 40 سال