آریا بانو

آخرين مطالب

آشنایی با خواص آب پنیر پزشکي

آشنایی با خواص آب پنیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
از خواص آب پنیر سم زدایی از کل بدن است
آب پنیر را اغلب ما در خانه هایمان دیده ایم که پس از تمام شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند.
آب پنیر را اغلب ما در خانه هایمان دیده ایم که پس از تمام شدن پنیر اغلب آب آن را دور می ریزند. ولی لازم است بدانید که آب پنیر به عنوان معجزه ای در هرخانه می باشد خواص بی نظیری دارد.
خواص آب پنیر در تمام جهان اثبات شده است که برای درمان بیماری های مختلفی از جمله سوزش ادرار و کلیه مناسب است.
خواص آب پنیر تا حدی است که دو ضرب المثل ایتالیایی درباره ی آن وجود دارد: «اگر می خواهی سالم و فعال بمانی، آب پنیر بخور.» و «اگر انسان ها هر روز آب پنیر بخورند، دکترها بیکار می شوند.» از جمله فایده های بی شماری که برای آب پنیر برشمرده اند، می توان به این موارد اشاره کرد:
بالابَرنده ی سرعت هضم غذا، بهترین ضدیبوست، بهترین کاهش دهنده ی وزن، بهترین ازبین برنده ی سلولیت، بهترین پایین آورنده ی چربی خون، بهترین تنظیم کننده ی قند خون، بهترین تنظیم کننده ی فشار خون بالا، بهترین مکمل غذایی برای ورزشکاران، بهترین مکمل غذایی برای سال مندان، دارای اثر آنتی اکسیدانیِ فوق العاده، مفید در رشد و تقویت استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به دفع سنگ کلیه، کمک به دفع سنگ صفرا، درمان تورم مفاصل دست و پا، مفید برای افرادی که از خوردن مواد حاوی پروتئین منع شده اند.
این پروتئین سرشار از مواد مغذی و اسیدهای آمینه است و قدرت، اندازه و توده ی عضلانی بدن را افزایش می دهد. اگر آب پنیر «افتیمون» خورده شود، مسهل سودا بوده و تلخی صفرا را دفع می کند. به علت رقت و لطافت، نیروی آن زیاد است، اخلاط شدید را آرام می سازد، نرم کننده ی جرم بیماری زاست و ماده ی بیماری زای مقاوم را به تدریج، تجزیه و حل می کند. این دارو از نظر خاصیت گرم است. مسهل و بازکننده، مدر و تسکین دهنده ی حالت های التهاب است. در بیماری حاد سوداوی، مالیخولیا، داءالفیل، سوزش ادرار و ضعف کلیه ها و کمک به انجام عمل آن ها، ضدسنگ، ضدزخم مثانه، درمان زخم های تازه و کهنه و کم سویی چشم کاربرد دارد.
خاصیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن، کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز بدن پاک سازی می کند؛ به همین دلیل، در درمان انواع لک های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاج ها و انواع اختلال های خلقی مفید است.
امروزه به دلیل آلودگی هوا و استفاده از انواع غذاهای کارخانه ای، میزان سموم موجود در خون و کبد زیاد است. توصیه می شود افراد سالم نیز به نوشیدن آن مداومت داشته باشند. مصرف آن در همه ی سنین بلامانع است. پروتئین های آب پنیر، پس از قرار گرفتن در محیط اسیدی معده، سریع از معده عبور کرده و به روده ی کوچک می رسند. این پروتئین ها در آن جا هیدرولیز شده و بهتر از کازئین جذب می گردند. جای تعجب است که این ماده ی خوراکی، تنها در مراکز فروش مکمل های بدن سازی یا داروخانه ها یافت می شود.
آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند، درست است که سایز بدن گاهی مهم است اما مطمئنا می دانید که حفظ وزن سالم برای بدن مهم تر است. پروتئین وی می تواند راه حلی سالم و خوشمزه برای حفظ توده‌ی بدنی بدون چربی تان باشد. زیرا پروتئین وی اشتها را سرکوب می کند و شما را قادر می سازد کالری دریافتی تان را کنترل کنید.
آب پنیر، دارای مقادیر زیادی مواد معدنی، به ویژه کلسیم است و ویتامین های محلول در آب آن، مثل ویتامین B2 و B6 نیز بیش تر است؛ بنابراین به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد، توصیه می شود. ویتامین و آب معدنی موجود در آب ماست، بدون ایجاد کمبود مواد مغذی، لاغرشدن را تسهیل می کند.

آب پنیر به حفظ وزن بدن کمک می کند
محافظت در برابر سرطان رادیکال های آزاد بزرگ ترین دشمن شما هستند چرا که دلیل اصلی ایجاد سلول های سرطانی به شمار می روند. پروتئین وی یک محافظ طبیعی در برابر سرطان است، زیرا حاوی آمینواسیدهایی است که می توانند آنتی اکسیدان های ابرقدرتی بسازند که به خوبی با رادیکال های آزاد مبارزه کنند.
علاوه بر این، هضم غذا را شدت می بخشد. وقتی پنیر را در آب نمک می اندازیم، بهترین و مفیدترین عناصر آن، از جمله کلسیم را وارد آب کرده و دور می ریزیم و چیزی می خوریم که خاصیت درمانی ندارد. خوردن ماست های ترش شده هم، گاهی خطرناک و زیان آور است.
برای تهیه ی یک مسهل برای افرادی که یبوست دارند، باید هندوانه ای را نصف و هسته های آن را خارج کنید؛ سپس گوشت آن را جدا کرده و با نیم لیتر آب ماست، به شکل پوره درآورید. با افزودن وانیل و شکر، مزه ی آن را بهتر کنید. گفتنی است کسانی که یبوست ندارند باید از مصرف آب ماست به این شکل خودداری کنند؛ زیرا باعث اسهال می شود.
تولید یک جای گزین برای شیر مادر، بسیار بحث برانگیز است. نوزادان، روزانه سه گرم لاکتوفرین در هفته ی اول زندگی مصرف می کنند. نوزادی که از شیر مادر تغذیه می کند، از نوزادی که شیرخشک می خورد، میکروفلور روده ای غنی تری دارد و بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیل موجود در روده ی این نوزادان، به خوبی از کلونیزه شدن میکروب های بیماری زا جلوگیری می کند.
پودر آب پنیر، به علت داشتن لاکتوز و پروتئین، عامل مهمی در قوی کردن آرد و کاهش نقش نشاسته ی گندم است و می تواند سهمی در کاهش بیاتی نان داشته باشد. افزودن سه درصد پودر آب پنیر به آرد نان سنگک، بهترین نتیجه را از لحاظ تأخیر در بیاتی، افزایش حجم و خوش رنگی نان، با خواص رئولوژیک نشان می دهد.
طرز تهیه آب پنیر
یک لیتر شیر طبیعی را به مدت 20 دقیقه جوشانده و پس از این اجازه دهید تا کمی حرارت از دست داده و نسبتاً ولرم شود سپس یک استکان سرکه خرما(توجه داشته باشید که می توان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تاثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر اضافه کرده و به مدت 1 الی 2 ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است را با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.
نکات مهم
• آب تهیه شده به هنگام فرآیند تولید ماست نیز خواص ذکر شده را داراست که می توان با استفاده از پارچه آن را از ماست جدا و مصرف کرد.
• می توان مقدار شیر را به میزان بیشتر در نظر گرفته و مقدار بیشتری آب پنیر را برای مصرف حداکثر یک هفته تهیه نمود.
• برای نگهداری آب پنیر از ظروف فلزی استفاده نکنید.
• افرادی که دچار مشکلات روده ای مانند "کولیت روده(سندروم روده تحریک پذیر ibs" هستند نباید از آب پنیر استفاده کنند.
• آب پنیر حاوی لاکتوز است، بنابراین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.
• هر چند مصرف این ماده حیاتی برای بدن لازم است باید مصرف را به ازای هر دو هقته یک هفته قطع کرد تا باعث تنبلی روده نشوید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سبزی‌هایی که نباید از سفره‌‌تان جدا شوند

زمان‌هایی که مصرف آسپرین خطرناک است

مهم‌ترین روش‌های پیشگیری از فشار خون

8 علت عجیب برای چرب شدن موها!

کفش پاشنه‌ بلند بلای جان‌تان می‌شود!

بالاخره در روز چند لیوان آب بنوشیم؟

تابستان و سرطان پوستی که در راه است!

چند نکته خیلی مهم درباره سرطان تخمدان

6 ماده غذایی ضروری و مفید برای خانم‌ها

باورهای غلط درباره زیبایی که فقط جیب ما را خالی می‌کنند

در روز جهانی تیروئید، این غده مهم در بدن‌تان را بیشتر بشناسید

برای درمان فشار خون و دیابت به کجا مراجعه کنیم؟

6 تمرین ورزشی صبحگاهی مخصوص خانه

کنکوری‌ها در روز چند لیوان آب بخورند؟

تغذیه/ فواید مختلف آب روی ماست

دکتر سلام/ کمک های اولیه ای که اشتباه انجام می دهیم!

دکتر سلام/ نکروز استخوانی چیست؟

مناسب ترین میان وعده های بین افطار تا سحر

اگر نان را از رژیم غذایی خود حذف کنیم چه اتفاقی می‌افتد؟

فواید عرق کاسنی که باید بدانید

علائمی که می گویند فشار خون دارید

از طاسی مردانه چه می‌دانید؟

شامپوهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند

دکتر سلام/ بهترین راه درمان غدد لنفاوی

نکات مهم تغذیه ای در دوران نوجوانی یا دوران جهش رشد

90 درصد موارد آسم درمان پذیر است

دیازپامی طبیعی برای رفع بی خوابی ها

مواد غذایی پردازش شده عاملی برای افزایش وزن

80 درصد مبتلایان به کبد چرب با ورزش درمان می شوند

نقش چای در کاهش خطر سکته مغزی

صدایی که وحشتناک‌ترین بیماری را در وجودتان بیدار می‌کند

چند دستور بهداشتی برای جلوگیری از انتقال هپاتیت C به دیگران

تغذیه/ ویتامینی که منبع غذایی ندارد

اگزما گریبانگیر چه کسانی می‌شود؟

مصرف زنجبیل در وعده صبحانه چه فوایدی دارد؟

در هنگام هر دردی چطور دراز بکشیم بهتر است؟

رژیم غذایی گیاهخواری برای کودکان مناسب است؟

دانستنی‌هایی درباره رژیم سرکه سیب

بیماری‌هایی که چاق تان می‌کند

چرا بعد از خوردن بستنی احساس تشنگی می کنیم؟

راهکاری برای بهبود جای زخم و سوختگی روی صورت

تغذیه/ راحت و بدون دغدغه خوش‌اندام شوید

تغذیه/ شیر را صبح بخوریم بهتر است یا آخر شب؟

افزایش و کاهش وزن از عوامل خطر زوال عقل

با این رژیم غذایی دچار نارسایی قلبی نمی‌شوید

دکتر سلام/ از فیبرومیالژیا چه می‌دانید؟

صوت/ 6 عارضه‌ی خطرناک شکر

موهای خشک‌تان را نجات دهید!

خطراتی که وای فای برای خانواده‌های ایرانی دارد

تضمین سلامت دستگاه گوارش با 5 ترفند فوق‌العاده