آریا بانو -
طرز تهیه
شیرینی لیمویی یا پرتقالی
مواد لازم برای
شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
آرد | 250 گرم |
کره | 125 گرم |
شکر | 125 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده | 2 عدد |
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 220 گرم |
آب لیمو | 10 میلی لیتر |
طرز تهیه
شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه
پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی
شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته