آریا بانو
دستور تهيه بابا گانوش
شنبه 21 مرداد 1396 - 6:20:41 PM
بدونیم - آشپزی
بانو نیوز - خاور میانه غذاهای بسیار خوشمزه و سالمی دارد و بابا گانوش یکی از این غذاهاست. این غذا با بادمجان کبابی همراه با ارده، آب لیمو، روغن زیتون، سیر و نمک تهیه می شود. ظاهر این غذا کمی به حوس غذای لبنانی شباهت دارد ولی طعم دودی آن طعم بسیار دلپذیر و متفاوتی به آن داده است. بیایید با این دستور گام به گام تصویری پیش برویم.
مواد لازم:
۲ عدد بادمجان بزرگ۲ حبه سیر خرد شده (اختیاری)۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون۲ و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو½ قاشق چای خوری نمک۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزئیننکته: ارده از دانه های کنجد و روغن زیتون درست می شود. می توانید ارده را هم از فروشگاه ها خریداری کنید و هم خودتان درست کنید. برای درست کردن ارده ¼ پیمانه کنجد بو داده را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در داخل مخلوط کن مخلوط کنید.


دستور تهیه بابا گانوش
برای کباب کردن بادمجان ها ۲ روش وجود دارد: هم می توانید با استفاده از گاز این کار را انجام دهید و هم با استفاده از فر. البته به نظر من روش اول بهتر است چون طعم دودی بیشتری می گیرد.
۱٫بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست بادمجان ها کاملا بسوزد و داخل آن نرم شود. در حین کباب کردن، بادمجان ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک اندازه کباب شود.
۲٫بادمجان را داخل سینی فر که داخلش با فویل پوشانده شده قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه روی ۵۰۰ درجه فارنهایت آن را کباب کنید. سپس حالت کبابی را خاموش کنید و بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.


دستور تهیه بابا گانوش
به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بادمجان ها سرد شود تا راحت بتوانید پوست ها را از آن جدا کنید.



دستور تهیه بابا گانوش
پوست بادمجان ها را جدا کنید.


دستور تهیه بابا گانوش
سپس بادمجان ها را به مدت نیم ساعت داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.


دستور تهیه بابا گانوش
آب اضافی را دور بریزید.


دستور تهیه بابا گانوش
بادمجان ها را از وسط شکاف بزنید و کلاهک آن را جدا کرده و دور بریزید.


دستور تهیه بابا گانوش
بادمجان ها را داخل ظرف مخلوط کن یا غذاساز بریزید.


دستور تهیه بابا گانوش
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده را به آن اضافه کنید.


دستور تهیه بابا گانوش
سیر و نصف قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. (مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد)


دستور تهیه بابا گانوش
۲ و نیم قاشق غذا خوری آب لیمو را اضافه کنید.


دستور تهیه بابا گانوش
سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.


دستور تهیه بابا گانوش
سپس مخلوط کنید تا کاملا نرم و خمیری شود. اکنون بابا گانوش آماده سرو است. غذا را داخل ظرفی بریزید روی آن ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، با جعفری روی آن را تزئین کنید و سپس میل کنید.


http://www.banounews.ir/fa/News/10876/دستور-تهيه-بابا-گانوش
بستن   چاپ