آریا بانو
طرز تهیه کوکو مکزیکی
جمعه 10 فروردين 1403 - 16:30:30
آریا بانو - بیتوته / کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو است.
کوکو سیب زمینی مکزیکی یکی از انواع غذا‌های ساده و بسیار خوشمزه در اکثر کشورهاست. این غذا‌های بسیار پرطرفدار ممکن است مکزیکی باشد و یا با نام دیگری خوانده شود.
ولی قطعا علت مکزیکی بودن آن بخاطر فلفل تندی است که با مواد آن ترکیب شده و باعث لذیذ شدن طعم و مزه این کوکو سیب زمینی شده است.
مواد لازم برای کوکو مکزیکی:

آریا بانو


طرز تهیه کوکو مکزیکی:
سیب زمینی آب پز و پیاز متوسط و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

آریا بانو


کف تابه یک لایه از مواد ریخته و پنیر و مخلوط گوشتی را روی آن ریخته و با دم کنی درب ظرف را ببندید
نکته:
اگر دم کنی نگذارید کامل پخته نمی‌شود.
به مدت زمان نیم ساعت زیر تابه شعله ملایم باشد تا مغز پخت شود.
بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی گذاشته و پانزده دقیقه دیگر زمان پخت دهید.
بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی بگذارید
بعد از پخت تکه کرده و برگردانید تا طرف دیگر مواد پخته شود.
این کوکو را می‌توانید به اشکال مختلف درست کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1172234/طرز-تهیه-کوکو-مکزیکی
بستن   چاپ