آریا بانو - پانا / برای طرز تهیه بستنی
سنتی خوشمزه، ابتدا شکر و ثعلب را با هم ترکیب کرده و به
شیر جوشانده شده اضافه کنید. پس از اضافه کردن زعفران و گلاب، مخلوط را برای 45 دقیقه در فریزر قرار دهید. خامه را جداگانه در فریزر سفت کنید و پس از هم زدن دورهای بستنی هر 45 دقیقه یک بار تا شش بار، خامه یخ زده را اضافه کرده و برای 12
ساعت دیگر در فریزر نگهداری کنید تا بستنی آماده سرو شود. این روش، بافتی نرم و خامهای به بستنی میبخشد و طعمی دلچسب از بستنی
سنتی را به ارمغان میآورد.
مواد لازم
ثعلب1 و نیم قاشق غذاخوری
خامه نصف پاکت
شیر پرچرب1 لیتر