آریا بانو
طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه
سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 - 18:47:30
آریا بانو - دونفره / همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین.
مواد لازم :
1 عدد پیاز بزرگ 4 عدد بادمجان 4 عدد گوجه فرنگی نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مراحل تهیه :
ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه. پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم. وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است. باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه. حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم. داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن. حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم. به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته. حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/1183700/طرز-تهیه-یتیمچه؛-خوش-طعم-و-به-صرفه
بستن   چاپ