آریا بانو
طرز تهیه دسر سوفله شکلاتی
يکشنبه 30 دي 1397 - 16:10:08
آریا بانو - سوفله شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی می توانید برای کسانی که دوست شان دارید درست کنید.
مواد مورد نیاز:
1 قاشق غذاخوری (15 گرم) کره 170 گرم شکلات تلخ 2 قاشق غذاخوری قهوه دم شده 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل 5 عدد تخم مرغ بزرگ 1 قاشق چای خوری نمک 7 قاشق غذاخوری شکر به اضافه مقدار اضافی برای قالب رمکین


شکلات را خرد کرده و داخل ظرف بزرگی بریزید. سپس 1 قاشق غذاخوری کره و 2 قاشق غذاخوری قهوه دم شده را به آن اضافه کنید.
به علت این که قرار است مقداری شکر دوباره به سوفله اضافه کنید باید از شکلات تلخ 70 درصد استفاده کنید.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-2.mp4
داخل قابلمه کوچکی به اندازه 2٫5 سانتیمتر آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. سپس ظرف شیشه ای را روی آن قرار دهید به طوری که ته ظرف شیشه ای به آب داخل قابلمه برخورد نکند. شکلات را هم بزنید تا آب شده و با مواد دیگر کاملا ترکیب شود.
می توانید شکلات را داخل مایکروفر با حرارت پایین هم آب کنید. به مدت 20 الی 30 ثانیه به شکلات ها حرارت بدهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-3.mp4
عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. سپس شکلات را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید. بعد از این که مواد کاملا با هم ترکیب شدند دوباره ظرف را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا گرم بماند.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-4.mp4
داخل ظرف جداگانه ای 5 عدد سفیده تخم مرغ و نمک را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مواد سفید و پف کند.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-5.mp4
بعد از این که سفیده تخم مرغ کاملا پف کرد 7 قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-6.mp4
با استفاده از یک قاشق چوبی یک سوم سفیده تخم مرغ پف کرده را داخل مواد شکلاتی بریزید و هم بزنید تا زمانی که رنگ مواد شکلاتی روشن شود.
با این کار کمی هوا وارد مواد می شود و بقیه سفیده های تخم مرغ را راحت تر می توان به آن اضافه کرد.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-7.mp4
سپس باقیمانده سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و فولد کنید. اگر مواد را زیاد هم بزنید هنگام پخت پف نمی کند. پس فقط تا اندازه ای هم بزنید که سفیده ها از مواد شکلاتی جدا نماند.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-8.mp4
فر را روی 450 درجه فارنهایت گرم کنید. البته قرار نیست سوفله ها را در این درجه حرارت بپزیم.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-9.mp4
داخل قالب ها را با کره چرب کنید. سپس 1 یا 2 قاشق چای خوری شکر را داخل قالب بریزید و بچرخانید تا کاملا داخل قالب از شکر پوشانده شود و باقیمانده شکر را بیرون بریزید.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-10.mp4
مواد را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را زیاد پر نکنید تا جا برای پف کردن هنگام پخت داشته باشد.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-11.mp4
لبه های قالب را تمیز کنید زیرا ممکن است باعث شود سوفله ها یکدست پخته نشوند.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-12.mp4
دمای فر را روی 400 درجه کم کنید و قالب ها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 14 دقیقه قالب ها داخل فر بمانند.
http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2019/01/cook-13.mp4
ب محض این که سوفله ها از فر بیرون بیاید پف آن ها می خوابد پس بهتر است بلافاصله آن را میل کنید.
می توانید روی سوفله ها را با پودر شکر و شکلات تزئین کنید.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.

http://www.banounews.ir/fa/News/119853/طرز-تهیه-دسر-سوفله-شکلاتی
بستن   چاپ