آریا بانو
تفاوت های زنان و مردان از نظر طرز فکر
شنبه 27 بهمن 1397 - 14:57:13
آریا بانو - ایا تفاوت های زنان و مردان از نظر طرز فکر را می دانید؟ آیا واقعا در خلقت زن و مرد و نحوه فکر کردن آنها به موضوعات مختلف، عدالت به طور کامل رعایت شده است؟
آیا واقعا در خلقت زن و مرد و نحوه فکر کردن آنها به موضوعات مختلف، عدالت به طور کامل رعایت شده است؟ در واقع باید گفت که عدالت نه در خلقت زن و مرد ، که در خلق تمامی موجودات عالم به طور کامل و دقیق رعایت شده است. مغز زنان، به صورت موازی قابلیت تحلیل و تصمیم گیری بر روی چند موضوع را به طور همزمان دارد؛ اما مردان، به صورت سری و در قالب یک صف از موضوعات به ترتیب، تنها امکان تمرکز روی یک موضوع را داشته و بعد از آن، می توانند تمرکز را بر روی موضوع بعدی در صف انتظار مغز قرار دهند. به دلیل تمرکز بیشتر روی یک موضوع به جای تقسیم تمرکز روی چند موضوع مختلف به صورت موازی، احتمالا مباحث توسط مردان با عمق بیشتر، یعنی بعد از بررسی عمیق تر و سنجش جوانب بیشتری منجر به تصمیم گیری می­شود.
این امر، ارتباطی به برتری یک شیوه فکری در مغز بین زن و مرد نداشته و تنها نتیجه کارکرد مغز بدلیل لزوم فعالیت های هر یک از دو جنس مرد و زن در طول زندگی است. این تفاوت در مغز زنان و مردان، شاید منصفانه نباشد. یعنی شاید منصفانه نباشد که مغز زنان همزمان توان پردازش چند موضوع را داشته باشند، اما مغز مردان تنها امکان پردازش یک موضوع ولو با عمق را داشته باشد، اما به طرز جالبی عادلانه هست. این تفاوت، منصفانه نیست اما عادلانه هست. انصاف و عدالت با هم تفاوت چشمگیری دارند. مثلا، شاید منصفانه نیست که جان کسی که تنها لحظه ای دچار عصبانیت و غفلت شده است و در یک لحظه، بدون فکر دست به قتل زده است، به جرم قتل و با استناد به قصاص گرفته شود، اما کاملا عادلانه است که اگر فردی، انسانی را از حیات خارج کند، شایسته است که خودش از حیات خارج گردد.

باید تاکید گردد که قوانین حاکم بر زندگی انسان ها، از مثلا یک قانون جاذبه نیوتنی در فیزیک گرفته تا تمامی قوانین حاکم بر زندگی و سیاست و ارتباط بین انسان ها و ارتباط انسان با خودش یا حتی قوانین حاکم بر اجرام آسمانی، تماما بر اساس عدالت است.
مغز زن ها، به عنوان یکی از دو جفت تکمیل کننده تکامل بشر، در طول زندگی از سالیان ابتدایی خلق بشر تا کنون ( ولو اینکه با بیان فیمینیستی ادعای برابری مطلق با مردان را در جهان کنونی کنند) توان پردازش چند واقعه خارجی را در یک زمان دارند؛ چرا که به عنوان ستون خانواده از ابتدای خلقت این توانایی در جهت حفظ یک خانواده و به عنوان ستون آن بوده است. در تاریخ گذشته، که ندای برابری زن و مرد هنوز در جوامع رسا نشده بود، زنان در خانواده می بایست همزمان به بچه ها رسیدگی کرده، در یک زمان مواظب پخت و پز باشند، همزمان که با بچه ای در بغل غذا را هم میزنند، به فکر شست و شوی لباسها و جارو زدن هم باشند و این استفاده همزمان، همان پردازش موازی مغز زنان است.

در دنیای امروز هم که ندای به حق برابری زن و مرد را می شنویم و اتفاقاً تمامی جوامع از مذهبی و غیر مذهبی و سکولار و غیر سکولار بر حضور دوشادوش زنان با مردان در جامعه توافق دارند، باز هم این دل زن و مهر مادر است که وقتی از سر کار باز می گردد، میبایست از بنیان خانواده هم مواظبت کند و باز همین قدرت پردازش موازی به کمک زنِ مساوی با مرد در محل کار می آید؛ که همزمان با کار کردن چه در اداره و شرکت و چه در جای دیگر، بخشی از ذهن و فکرش به صورت موازی با کار، نگران فرزندان یا حداقل نگران حفظ بنیان خانواده ای است که با حضور او معنا پیدا کرده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/126840/تفاوت-های-زنان-و-مردان-از-نظر-طرز-فکر
بستن   چاپ