آریا بانو - ماش 1 لیوان
برنج 3 لیوان شوید 3 قاشق غذاخوری کره 50 گرم
پیاز 1 عدد
طرز تهیه: ماش و
برنج را جداگانه به مدت 1
ساعت در آب خیس دهید.
ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( ماش پس از پخت باز میشود ) ، پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی
برنج بردارید ( حدود 1 لیوان اب کافی میباشد ).
برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند سپس آبکشی کنید ( باید زمانی
برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه
برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف
برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری
روغن تفت دهید تا نرم شود سپس ماش پخته را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در آخر نیز نمک و شوید را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل ان مقداری
روغن بریزید ، ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان ،
سیب زمینی و … ) ،
برنج و مخلوط ماش را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند ، کمی حرارت را زیاد کنید تا
برنج بخار کند سپس حرارت را کم کنید و کره آب شده و 1 لیوان آب ماش را روی
برنج بدهید و دم کنی را بگذارید تا
برنج دم بکشد.
برنج را پس از دم کشیدن در دیس بکشید و با تخم مرغ نیمرو یا تن ماهی یا گوشت چرخ کرده و … سرو کنید.