آریا بانو
دوناتی شیرین تر از همیشه
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 11:39:35
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
شیر: 180 گرم (میلی لیتر)
مخمر: 1 قاشق غذاخوری
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 30 گرم
آب: 20 گرم
آرد: 370 گرم
روغن گیاهی: به مقدار لازم
شکلات سفید، بادام زمینی و تراشه های نارگیل: برای تزئین
چطور بپزم:
ابتدا در یک ظرف شیر را با مخمر و پودر قند خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ، کره ذوب شده و آب را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد سپس خوب ورز دهید و بر روی آن سلفون کشیده و به مدت 1 ساعت به خمیر استراحت دهید، بعد از 1 ساعت خمیر را بیرون آورده و کمی ورز دهید سپس بر روی میز کار آن را نصف کرده و با وردنه پهن کنید و خمیر بصورت دایره ای برش بزنید و با وسیله ای دایره های کوچک وسط آن ایجاد کنید سپس درون ماهیتابه روغن گیاهی ریخته و برش های خمیر را درون روغن سرخ کنید و در انتها آن را با شکلات سفید یا شکلات قهوه ای و بادام زمینی و پودر نارگیل تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/127835/دوناتی-شیرین-تر-از-همیشه
بستن   چاپ