آریا بانو
میزاردور/ لذت تهیه مارشمالو خانگی
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 20:33:20
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم6 نفر و بیشتر
1 بسته ژله - با هر طعمی دوست دارید
3 قاشق غذاخوری شکر
1/3 پیمانه آب جوشیده
پودر نارگیل
مراحل20 دقیقه
ابتدا در آب جوشیده پودر ژله رو با شکر ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا حدی که احساس کنید در حال جوشیدن های ریز ولی مدام هم بزنید و بعد در یه کاسه ریخته و با همزن تا حدی میزنیم که پف کنه. تقریبا مثل کف میشه بعد تو یه ظرف پودر نارگیل ریختم و مواد رو پهن کردم روش و باز روی اون رو پودر نارگیل زدم ودر یخچال به مدت یه ساعت قرار دادم تا آماده بشه و بعد برش بزنید میل کنید
من اون نارنجی ها رو توی قالب جایخی که از قبل چرب کردم و روش رو با کمی آرد نشاسته پخش کردم ریختم و باز رو ش رو آرد نشاسته زدم اینم یه روش دیگه و آبی ها رو در قالب تخم مرغ تو یخچال قرار داره ریختم. البته قبلا خوب قالب تخم مرغ رو بشورید. نوش جون

http://www.banounews.ir/fa/News/127998/میزاردور--لذت-تهیه-مارشمالو-خانگی
بستن   چاپ