آریا بانو
شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ
جمعه 3 اسفند 1397 - 01:00:29
آریا بانو -
شام/ بریانی هندی؛ مقرون به صرفه و لذیذ
k ١.٤
١
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
کره 100 گرم
زنجفیل یک قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 حبه
زیره یک سوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
هل سبز 5 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بادام یک دوم پیمانه
بادام هندی یک دوم پیمانه
میخک 8 عدد
فلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
هویج خرد کرده 1 عدد کوچک
گل کلم خرد کرده 1 پبمانه
کدو سبز خرد کرده 1 عدد
نخود سبز یک سوم پیمانه
برنج باسماتی 450 گرم (3 پیمانه)
ماست 2 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
کره را در قابلمه‌ مناسبی آب کنید.
آن‌گاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.
حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادام‌ها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس هویج، گل کلم، کدو و نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
اینک برنج، ماست و به میزان کافی آب را بیفزائید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم بپزید و آبش کشیده شود.
اینک بریانی را به مدت 30 دقیقه دم کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/129210/شام--بریانی-هندی؛-مقرون-به-صرفه-و-لذیذ
بستن   چاپ