آریا بانو
فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما
جمعه 3 اسفند 1397 - 01:00:33
آریا بانو -
فوت آشپزی/ ترفندهای کدبانو گری برای شما
k ١.٥
٠
خراسان / امروز هم چند نکته آشپزی را برایتان بیان می کنم. به خانم هایی که تازه ازدواج کرده اند و قرار است سال های سال کدبانوگری کنند، پیشنهاد می کنم این فوت ها را یاد بگیرند.
* سبزیجاتی مانند جعفری خرد شده و سیر را با کره مخلوط و با غذا همراه نان مصرف کنید.
* برای مطمئن شدن از تازه بودن نشاسته ذرت، یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت را با یک قاشق چای خوری سرکه مخلوط کنید. در صورت تازه بودن، حباب در آن ایجاد می شود.
* برای پیشگیری از رشد حشره در آرد، برگ بو را در ظرف آرد قرار دهید یا این که آرد را در فریزر نگهداری کنید.
* هنگام زدن سفیده تخم مرغ، ذره ای از زرده نباید در سفیدی باشد، سفیدی باید به دمای اتاق رسیده باشد، همزن هم باید کاملا تمیز باشد.
افزودن نمک به اندازه نوک چاقو به آن، باعث می شود سفیده تخم مرغ سریع تر فرم بگیرد.
* قبل از افزودن خامه روی کیک، کمی روی سطح کیک نشاسته ذرت بپاشید تا خامه جا به جا نشود.
* برای تهیه پیاز داغ تردتر، قبل از سرخ کردن، پیازهای خرد شده را در شیر فرو ببرید.
* هنگام پخت کباب یا همبرگر، یک سوراخ کوچک در وسط آن قرار دهید تا زودتر پخته شود.
* هنگام پخت مرغ، ابتدا تکه های تیره تر که دیرتر می پزد را تفت دهید، سپس تکه های سفید را.
* هنگامی که میگو به اندازه پخته شود نیمه هلالی است و هنگامی که کاملا گرد شود یعنی بیش از حد پخته و سفت شده است.
* افزودن کمی سرکه در آب سیب زمینی در حال جوش باعث حفظ رنگ سفید آن می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/129215/فوت-آشپزی--ترفندهای-کدبانو-گری-برای-شما
بستن   چاپ