آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی آسان و بدون نیاز به فر
جمعه 3 اسفند 1397 - 12:50:33
آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی آسان و بدون نیاز به فر
٣١٥
٠
آخرین خبر / شیرینی برنجی چی لازم دارم:
آرد برنج:یک لیوان+دو قاشق غذاخوری
پودر قند:نصف لیوان
زرده تخم مرغ: یک عدد
سفیده تخم مرغ: نصف یک سفیده
روغن جامد: نصف لیوان
گلاب:یک قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ(به دلخواه)یک قاشق مرباخوری
تخم خرفه:بمقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا روغن جامد را روی حرارت گذاشتم تا ذوب بشه و شفاف بشه بعد گذاشتم خنک بشه. بعد آرد برنج و پودر قند را هر کدام جداگانه دو بار الک کردم
روغن،پودر قند و پودر هل را داخل کاسه ای با هم زن دستی هم زدم تا یکدست بشه حالا زرده و نصف سفیده را اضافه کردم و باز هم زدم گلاب را اضافه کردم در آخر آرد برنج را کم کم اضافه کردم و خیلی آرام با قاشق یا لیسک هم زدم تا یکدست بشه.بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کردم به یکی زعفرون زدم و خمیر را هر کدام جداگانه داخل پلاستیک فریزر گذاشتم و 12ساعت در دمای محیط استراحت دادم تو این زمان خمیر منسجم میشه.از خمیر گلوله های کوچک برداشتم و تو دست اول ورز دادم بعد کمی صاف کردم و با کاتر روش شکل دادم تخم خرفه را روش ریختم.
یک قابلمه بزرگتر از قالب رو پایه استیل گذاشتم و بمدت یه ربع با حرارت ملایم روی شعله پخش کن گذاشتم تا داغ بشه قالب را درون قابلمه گذاشتم و درش را بمدت بیست دقیقه گذاشتم بعد بیست دقیقه چک کنیداگه زیر شیرینی ها طلایی بود حرارت را خاموش کنید.
روش پخت داخل فر:
فر را با حرارت 160 درجه بمدت ده دقیقه بزارین گرم بشه بعد قالب را درون فر بزارین و بمدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه.بزارین شیرینی ها خوب خنک بشه بعد دست بزنید...

http://www.banounews.ir/fa/News/129282/شیرینی-ها--شیرینی-آسان-و-بدون-نیاز-به-فر
بستن   چاپ