آریا بانو
عیدانه/ مسقطی بیسکویتی؛ کم هزینه و جدید
دوشنبه 6 اسفند 1397 - 16:06:15
آریا بانو -
عیدانه/ مسقطی بیسکویتی؛ کم هزینه و جدید
٥٧٣
٠
اطلاعات / اگر برای سفره افطارتان دنبال یک شیرینی یا دسر خوش طعم سنتی هستید، مسقطی بیسکویتی را امتحان کنید.‏
چی لازم دارم:
نشا سته یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره 20 گرم
بیسکویت لوله‌ای یک بسته
پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده و با دو پیمانه گلاب ترکیب کنید و هم بزنید. این ترکیب را روی شعله قرار دهید و در همان حال هم بزنید تا سفت شود و بوی خامی نشاسته از بین برود. یک و نیم پیمانه شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم بزنید تا مسقطی قوام آید و آماده شود‎.‎
روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل بریزید. مواد داغ مسقطی را کم‌کم روی پودر نارگیل‌ها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف کنید. چند عدد بیسکویت لوله‌ای یک طرف مواد پهن شده بگذارید و به کمک پلاستیک مواد را لوله کنید.
سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا مسقطی سفت شود. سپس آن را به اندازه دلخواه برش بزنید.‏

http://www.banounews.ir/fa/News/130667/عیدانه--مسقطی-بیسکویتی؛-کم-هزینه-و-جدید
بستن   چاپ