آریا بانو
سوپ و آش/ آش شیر؛ غذای محلی تبریز
دوشنبه 6 اسفند 1397 - 16:06:26
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش شیر؛ غذای محلی تبریز
٤٩٤
٠
اطلاعات / آش شیر از غذاهای محلی در استان آذربایجان شرقی است.
چی لازم دارم:
‎ ‎شیر ‏1 لیتر
‎ ‎گندم بدون پوست 300 گرم
‎ ‎نخود ‏60 گرم
‎ ‎نمک و فلفل به میزان لازم
‎ ‎کشمش، گردو، بادام ‏برای تزئین
چطور بپزم:
گندم را از شب قبل خیس کرده و با یک لیتر آب به همراه نخود بپزید تا گندم حسابی لعابدار شود. سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود‎.‎‏ بعد از آن شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود‎.‎‏ در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید‎.‎‏ در کنار این آش معمولاً فالوده خانگی سرو می‌شود!‏

http://www.banounews.ir/fa/News/130672/سوپ-و-آش--آش-شیر؛-غذای-محلی-تبریز
بستن   چاپ