آریا بانو -
سوپ و آش/
آش شیر؛ غذای محلی تبریز
٤٩٤
٠
اطلاعات /
آش شیر از غذاهای محلی در استان آذربایجان شرقی است.
چی لازم دارم:
شیر 1 لیتر
گندم بدون
پوست 300 گرم
نخود 60 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش، گردو، بادام برای تزئین
چطور بپزم:
گندم را از شب قبل خیس کرده و با یک لیتر آب به همراه نخود بپزید تا گندم حسابی لعابدار شود. سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود. بعد از آن
شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا
آش غلیظ شود. در پایان،
آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید. در کنار این
آش معمولاً فالوده خانگی سرو میشود!