آریا بانو
غذای اصلی/ مرغ بریان بدون فر درست کنید
دوشنبه 6 اسفند 1397 - 20:07:30
آریا بانو -
غذای اصلی/ مرغ بریان بدون فر درست کنید
k ١.٧
٠
نمناک / زمان آماده سازی :8 ساعت
مدت انتظار:2 ساعت
مجموعاً:11 ساعت
چی لازم دارم :برای 6 نفر
مرغ: 1عدد (متوسط)
نمک: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آبلیمو: 4تا5قاشق غذاخوری
پیاز: 1عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
سیب زمینی: به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
چه جوری درست کنم:
در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.
زعفران دمکرده،آبلیمو،نمک،فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8تا11ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.
مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.
روی ظرف دمکنی قرار داده و 15دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
بعد از پخت فویل رو برمیداریم .مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا 21دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران،آبلیمو،کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
نکات:
در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
بهتره که همیشه مرغ را با پوست طبخ کنید پوست مرغ بع صورت یه عایق روی گوشت رو میگیره که باعث میشه مرغتون بهتر از درون پخته شه و مهمتر اینکه گوشت خشک نمیشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/130781/غذای-اصلی--مرغ-بریان-بدون-فر-درست-کنید
بستن   چاپ