آریا بانو
کباب دیسی؛ تجربه ای جدید و خوشمزه برای مهمانی
چهارشنبه 8 اسفند 1397 - 12:46:48
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٣٤٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت_چرخکرده : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
جعفری متوسط: 1 دسته
آرد_سوخاری : 3 قاشق غذاخوری
سیر : 3-2 حبه
فلفل_دلمه_قرمز متوسط: 1 عدد #تخم_مرغ : 1 عدد
گوجه : 1 عدد
نمک و فلفل
مواد سس :
رب_گوجه : 1.5 قاشق غذاخوری #رب_فلفل : 1.5 قاشق غذاخوری
فلفل و نمک
مواد پوره :
سیب_زمینی متوسط: 4 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوری
پنیر_پیتزای_رنده_شده : 200 گرم
شیر : 1 استکان، آب یا آب گوشت سلیقه ای
چطور بپزم:
برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و ورز بدهید و به مدت 2-1 ساعت در یخچال بگذارید.
برای خرد کردن سبزیجات می توانید از خردکن استفاده کنید.
سیب زمینی ها رو آب پز کرده و سپس له کنید، کره رو تا هنوز سیب زمینی داغه اضافه کنید ‌بعد شیر رو افزوده وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنید (در غیر اینصورت پنیر آب شده و پوره‌تان کشدار می شود).
مخلوط گوشت رو داخل سینی فر قشنگ و یکدست پهن کنید بعد سس رو روی آن بریزید و در فری که از قبل روی دمای 200-190 درجه سانتیگراد گرم شده حدود 30-20 دقیقه بپزید خوب که پخت (دقت کنید خیلی خشک نشود) از فر در بیاورید، پوره سیب زمینی را کاملا روی آن پخش کنید و با گوجه و #فلفل_سبز روی آن را تزئین کنید و دوباره حدود 15-10 دقیقه در فر قرار دهید تا حسابی برشته شود.
تو ماهیتابه هم می توانید این کباب درست کنید فقط ماهیتابه رو کمی چرب کنید ابتدا کباب کف آن پهن کنید در ماهیتابه رو بزارید تا خوب بپزد بعد پخت کباب پوره را روی آن پهن کنید و بزارید دوباره با در بسته بپزد تا پنیر آب شود فقط اشکالش اینه که روی کباب #برشته نمی شود ولی طعم خوبی دارد.

http://www.banounews.ir/fa/News/131546/کباب-دیسی؛-تجربه-ای-جدید-و-خوشمزه-برای-مهمانی
بستن   چاپ