آریا بانو -
میز اردور/ صفر تا صد تهیه
شیر برنج را بیاموزید
٠
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
برنج 2 لیوان
شیر 8 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب نصف لیوان
خامه نصف لیوان
چه جوری درست میشه:
برنج را از شب قبل در کمی آب خیس کنید ، در قابلمه مناسبی
برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط بپزید تا
برنج نرم شود و حدود نصف لیوان از آب باقی بماند. سپس
شیر را به
برنج اضافه کنید و صبر کنید تا
برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود ؛ پس از اینکه دانه های
برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به
شیر برنج اضافه نمائید و
شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.
10 دقیقه آخر طبخ گلاب را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا هم شیربرنج ته نگیرد و هم مواد کاملا با هم مخلوط شوند ، 10 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب حرارت را خاموش کنید و یک دم کنی تمیز روی قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببنید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا
شیر برنج جابیفتد ، پس از این مدت درب قابلمه را بردارید و بعد از اینکه شیربرنج کمی سرد شد در ظرف مورد نظر سرو کرده و با پودر پسته یا مربا تزئین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/132087/میز-اردور--صفر-تا-صد-تهیه-شیر-برنج-را-بیاموزید