آریا بانو -
غذای اصلی/
شیر پلوی تبریزی؛ مراقب انگشتانتان باشید!
١٤٠
٠
برترین ها /
شیر پلو یکی از چندین غذای
سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
چی لازم دارم:
گلاب 1/3 پیمانه
آب
پیاز به مقدار لازم
آب 2 پیمانه
خلال پسته 1 پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
فیله مرغ 500 گرم
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
کشمش پلویی 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
زعفران 1 قاشق چای خوری
شیر 4 پیمانه
کره 200 گرم
برنج 3.5 پیمانه
چطور بپزم:
1. فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب
پیاز مزهدار میکنیم.
2.
برنج دانه بلند را با آب جوش نیم
ساعت قبل خیس میکنیم.
3. نیم لیتر آب و
شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
4. آب
برنج را خالی میکنیم و آن را داخل
شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
5. نیمی از
شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا
شیر کاملاً جذب
برنج شود. 35 دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
7. فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
8.
برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش،
پیاز داغ و خلال پسته را روی
برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی
برنج قرار میدهیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/134124/غذای-اصلی--شیر-پلوی-تبریزی؛-مراقب-انگشتانتان-باشید!