آریا بانو
طرز تهیه پیتزا مکزیکی مخصوص گیاهخواران
پنجشنبه 16 اسفند 1397 - 12:18:53
آریا بانو -
طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :
خمیر پیتزا 225 گرم
پنیر خامه ای 225 گرم
ادویه تاکو 1 بسته
کنسرو لوبیا 1 قوطی
ذرت 1/3 فنجان
زیتون 1/4 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
آووکادو رنده شده 1 عدد
پنیر رنده شده 2 فنجان
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا مکزیکی :
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/134924/طرز-تهیه-پیتزا-مکزیکی-مخصوص-گیاهخواران
بستن   چاپ