آریا بانو -
غذای اصلی/ غافلگیری مهمان هایتان با «میگو توپی»
٥٥٨
١
برترین ها / چی لازم دارم:
میگو 750 گرم
پیازچه ریز شده 250 گرم
برنج 1 پیمانه
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
کنجد به میزان لازم
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
چطوری درست کنم:
1.
برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.
2.برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ،
زنجبیل و نمک و فلفل و کمی
روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1
ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .
3. خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در
روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا
روغن آن برود.
4.در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/135907/غذای-اصلی--غافلگیری-مهمان-هایتان-با-«میگو-توپی»