آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه میگو کبابی
يکشنبه 19 اسفند 1397 - 21:14:08
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه میگو کبابی
٦٣٠
١
چاره پز / مواد لازم :
میگوی ریز: 300 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: یک عدد
پیاز متوسط: یک عدد
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
سویاسس: یک چهارم پیمانه
زنجبیل رنده شده: 2 قاشق چای خوری
گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری
آبلیموترش: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
رگ پشت میگوها را خارج کرده و آن ها را شسته و خشک کنید. در یک کاسه مناسب، روغن، سویا سس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آبلیمو را مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید. سیخ های چوبی را که قبلا در آب خیسانده اید، برداشته و به ترتیب یک تکه فلفل دلمه ای، یک تکه پیاز و یک میگو به سیخ بکشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید. میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ کنید. زمان کباب کردن 8 دقیقه و سرخ کردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو کنید. سرو این خوراک برای یک شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.

http://www.banounews.ir/fa/News/136279/غذای-اصلی--طرز-تهیه-میگو-کبابی
بستن   چاپ